Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo – Kadetten Schaffhausen 27-26! Românii, aproape de play-off-ul pentru optimile Ligii

Dinamo – Kadetten Schaffhausen 27-26! Românii, aproape de play-off-ul pentru optimile Ligii

Dinamo - Kadetten Schaffhausen 27-26

Dinamo – Kadetten Schaffhausen 27-26. Campioana României la handbal este cu un pas în play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor, după acest meci.

Dinamoviștii nu au pierdut niciun meci în primele şapte etape ale sezonului european. Astăzi, au câștigat în Grupa D, 27-26 în fața elvețienilor de la Kadetten Schaffhausen. După ce au condus la 2 goluri, în minutul 18, dinamoviștii s-au distanțat la 4 goluri. Spre finalul primei reprise, adversarii au revenit, iar scorul la pauză a fost 15-14, pentru elevii lui Constantin Ştefan. În repriza secundă, elvețienii au preluat conducerea cu 16-15, iar apoi cu 22-20 (42) şi 23-22 (48). Handbaliștii noștri nu s-au descurajat, au luptat și au revenit în avantaj. Cel mai bun marcator al lui Dinamo a fost Ante Kuduz cu 10 goluri. Au mai marcat Nicuşor Negru 5 goluri, Mohamed Mamdouh Ashem Shebib 4, Jakov Vrankovic 3, Răzvan Gavriloaia 2, Kamel Alouini 2, Raul Nantes Campos 1. Pentru Kadetten Schaffhausen cele mai multe goluri au fost înscrise de Gabor Csaszar 6. Această victorie i-a adus pe dinamoviști mai aproape de calificarea în barajul pentru optimile de finală, cu trei etape înainte de final.

Dinamo a jucat fără doi dintre cei mai buni jucători

La ultimul antrenament, antrenorul Constantin Ştefan a aflat că nu se va putea baza pe doi dintre cei mai valoroși jucători. Amine Bannour și Andrei Savenco. Căpitanul lui Dinamo s-a accidentat chiar la ultimul antrenament. El a suferit o fractură de piramidă nazală.

Clasament Grupa D

1. Dinamo București – 7 meciuri 12 puncte
2. GOG Gudme – 6 meciuri 8 puncte
3. Kadetten Schaffhausen – 7 meciuri 6 puncte
4. Wisla Plock – 6 meciuri 5 puncte
5. Cehovski Medvedi – 6 meciuri 4 puncte
6. IFK Kristianstad – 6 meciuri 3 puncte

Citește și: Ogică, “spaima loteriei” a vrut carieră în fotbal! Luțu s-a distrat cu el

Loading...