Redactia.ro
Home » Sport » Dinamovistul Mihai Neicuțescu s-a distrat cu manele, acum plătește

Dinamovistul Mihai Neicuțescu s-a distrat cu manele, acum plătește

Mihai Neicuțescu manele, Dinamo,

A fost trimis la echipa a doua s-a gândit că ar avea motiv… să sărbătorească. Filmulețul care îl are protagonist pe dinamovistul Mihai Neicuțescu, care s-a dat în spectacol pe manele a devenit viral.

Dinamovistul Mihai Neicuțescu și iubita sa s-au distrat pe cinste la o petrecere, la sfârșitul săptămânii. Imaginile au fost postate chiar de iubita fotbalistului și au devenit virate. Dinamovistul este în prim plan la petrecerea unde nu s-a respectat distanțarea. Când au văzut ce s-a întâmplat, dinamoviștii au luat foc și au anunțat că îl vor sancționa. Atacantul a încercat să se disculpe spunând că imaginile sunt vechi, dar nimeni nu l-a crezut. Acum, este obligat să stea în izolare 2 săptămâni. Mihai Neicuțescu este unul dintre jucătorii care a avut COVID – 19 în luna iulie.

„Am văzut imaginile, vor fi consecințe. Chiar daca l-am trimis la echipa a doua, dupa ce n-a respect regulile pentru COVID-19 nu va mai putea să se antreneze nici la echipa a doua. Vor fi consecințe și la nivel de bani, va fi o amendă. Jucătorii trebuie să înțeleagă că tebuie să fie profesioniști”, a declarat Cosmin Contra, la Digi Sport.

Dinamoviștii nu-l iartă pe Neicuțescu

Cosmin Contra îl trimisese deja pe atacant la echipa a doua a clubului. Acum acesta ar putea primi și o amendă și ar putea să-și caute altă echipă.

„Am rămas surprinși să aflăm prin intermediul rețelelor de socializare că atacantul dinamovist Mihai Neicuțescu are timp de petreceri într-o perioadă în care pandemia de coronavirus reprezintă în continuare un pericol pentru fiecare dintre noi.
Trimis să se antreneze cu echipa secundă a clubului nostru, Mihai Neicuțescu a înțeles să se pregătească și în afara terenului de joc, la o petrecere pe ritmuri de manele alături de mai multe persoane, unde recomandările de distanțare socială nu au fost respectate.
Dinamo București va deschide o anchetă pentru a afla dacă evenimentele au avut loc acum și nu în trecut pentru că nu putem accepta acest comportament iresponsabil. Până la finalizarea anchetei interne, Mihai Neicuțescu nu se va antrena nici cu prima echipă, nici cu formația secundă, Dinamo B”, este o parte din comunicatul remis de Dinamo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: