Redactia.ro
Home » Monden » Dinu Maxer a încercat să combine o ispită de la „Insula Iubirii”: „Mă privea într-un fel”

Dinu Maxer a încercat să combine o ispită de la „Insula Iubirii”: „Mă privea într-un fel”

GALERIE FOTO (5) dinu maxer

Dinu Maxer și Deea și-au spus adio după mai bine de 18 ani de relație și se pare că Dinu este foarte dornic să-și găsească o nouă iubită. Iată cine este femeia care i-a atras atenția artistului!

Dinu Maxer, fermecat de o fostă ispită de la Insula Iubirii

Dinu Maxer și Deea anunțau în urmă cu câteva luni faptul că au decis să se separe după o poveste de dragoste care a durat timp de 18 ani. Rănile s-au vindecat rapid, iar Deea este acum fericită în brațele unui alt bărbat. Cât despre Dinu, el a avut o relație de scurtă durată cu o tânără superbă, însă idila lor a ajuns la sfârșit la fel de abrupt precum a început. O fostă ispită a emisiunii Insula Iubirii a reușit să-i pună inima pe jar artistului. Este vorba despre Maria Ilioiu.

Maria Ilioiu
Maria Ilioiu l-a fascinat pe Dinu Maxer

Maria și Dinu s-au întâlnit la un eveniment monden și atunci s-au cunoscut. Au schimbat câteva cuvinte, iar Dinu a fost pur și simplu fermecat de frumoasa ispită, așadar i-a cerut datele de contact și, chiar și în ziua de astăzi, îi scrie diferite mesaje. Din păcate pentru Dinu, sentimentele Mariei nu par să fie la fel de intense, căci ispita nu-l consideră pe Dinu ca fiind genul ei de bărbat.

„Nu îl cunoșteam, am stat de vorbă cinci minute, am vorbit despre un proiect și cam atât. Într-adevăr, el mă privea într-un fel. Atunci s-a întâmplat să avem prieteni comuni. Nu am mai vorbit, am vorbit pe Instagram, mi-a zis că pleacă în Dubai. Nu este genul meu de bărbat.”, a declarat Maria Ilioiu.

Maria Ilioiu
Maria Ilioiu a fost ispită în cadrul emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1

Deea Maxer iubește din nou. Cine este bărbatul care i-a adus zâmbetul pe buze

Nu cu mult timp în urmă, Dinu Maxer a dezvăluit că își dorea foarte mult ca Deea să găsească un nou partener de viață. Prin urmare, atunci când bruneta l-a întâlnit pe Robert Drilea, fostul soț s-a simțit foarte mulțumit. Cei doi bărbați s-au cunoscut și s-au înțeles imediat, însă un aspect l-a deranjat pe Dinu: faptul că copiii lui l-au acceptat pe Robert atât de repede.

Au circulat zvonuri conform cărora noul partener al Deei Maxer ar fi un medic estetician extrem de bogat, însă se pare că aceste informații sunt complet greșite. Contrar acestor presupuneri, tânărul nu este un om bogat și are o meserie complet diferită față de ce se zvonea în mediul online.

deea maxer si noul iubit
Deea Maxer are un nou iubit după despărțirea de Dinu MaxerMă

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde, i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”, au declarat pentru Click! surse apropiate din anturajul noului cuplu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: