Redactia.ro
Home » TV » Dinu Maxer, cel mai ascuns secret despre relația cu Deea, soția și mama copiilor lui. Cum a început, de fapt, relația lor: “Ne-am ascuns”

Dinu Maxer, cel mai ascuns secret despre relația cu Deea, soția și mama copiilor lui. Cum a început, de fapt, relația lor: “Ne-am ascuns”

Pe Deea și Dinu Maxer toată lumea îi știe ca fiind unul dintre cele mai rezistente cupluri din showbiz. Mereu au fost un exemplu de familie unită și mai ales acum, când au împreună doi copii, par extrem de fericiți împreună. Însă nu multă lume știe cum a început relația lor. Nu a fost prea roz pe cât ar putea crede unii.

Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, Dinu Maxer a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu soția lui, pe care a cunoscut-o când aceasta avea 15 ani. La rubrica „Sosurile iuți’, Dinu Maxer a povestit despre relația eșuată cu Nicoleta Luciu, care își dorea să-și întemeieze o familie, iar el nu. A vorbit și despre pasiunea din tinerețe pentru Alexandra Dinu.

Dinu Maxer, cel mai ascuns secret despre relația cu Deea, soția și mama copiilor lui

Însă cea mai surprinzătoare mărturisire a fost legată de actuala soție a artistului. Se pare că Deea și Dinu s-au cunoscut când ea avea 15 ani, iar el 32. Chiar dacă diferența de vârstă ar fi putut fi un obstacol în calea fericirii lor, iată că Dinu spune că din primul moment a simțit că Deea este femeia vieții sale.

„Au trecut 16 ani, suntem împreună’, a povestit acesta. „Deci nu contează diferența de vârstă și nu contează nici la ce vârstă îți începi o relație. Așa zic eu. Îmi plăcea atât de mult de ea, mi-am zis că pare femeia vieții mele, încât am luat la studiu cazurile din America, ale actorilor celebri. În 2005 eram în top și mi-am dat seama că vor fi foarte multe arcuri și săgeți îndreptate spre mine. Am studiat cazurile, dacă să fac publică relația.”

Cei doi au ținut ascunsă relația 2 ani, până când partenera lui era aproape de împlinirea vârstei de 18 ani. Nici cei din familie nu au știut de la început despre relația dintre Deea și Dinu.

„Pe părinții mei i-am protejat. Mama și tata au aflat după ce ea a avut 16 ani. Părinții ei au aflat mai târziu, însă au bănuit și au fost de acord’, s-a confesat artistul.

Cât despre defectele pe care le are soția lui Dinu Maxer, acesta a fost la fel de sincer și de această dată. Artistul a spus despre a sa parteneră de viață că este o persoană „cheltuitoare, la început era dezordonată, iar acum este și stresată la volan când sunt în dreapta ei.”

Deea și Dinu Maxer nu mai pot avea copii

De mai bine de 16 ani, Deea și Dinu Maxer formează un cuplu și au doi copii. Deea Maxer a adus pe lume o fetiță în octombrie 2019, moment care le-a umplut inimile de bucurie cuplului, dar în egală măsură a adus și o veste tristă în familia lor.

Soția lui Dinu Maxer a trecut prin clipe de coșmar în timpul operației de cezariană la ultima naștere, iar medicii i-au spus că nu va mai putea avea copii.

“La noi nu se mai poate din punct de vedere medical. Ne rezumăm la doi. Avem perechea perfectă pe care eu mi-am dorit-o dintotdeauna. Ne bucurăm de ei și să fim sănătoși să-i creștem”, a răspuns Deea, întrebată dacă se gândesc și la al treilea copil, într-o altă emisiune de la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: