Redactia.ro
Home » Monden » Dinu Pescariu și Letiția Beraru au divorțat. Nimeni nu a știut despre separarea lor

Dinu Pescariu și Letiția Beraru au divorțat. Nimeni nu a știut despre separarea lor

După ce în spațiul public au apărut zvonuri despre divorțul dintre Dinu Pescariu și Letiția Beraru, separarea lor a fost confirmată de o sursă apropiată celor doi soți. Afaceristul a fost surprins recent alături de Alexandra Dinu, față de care a avut câteva gesturi pline de afecțiune, iar posibilitatea unei relații între ei nu a fost încă exclusă.

Dinu Pescariu și Letiția Beraru au divorțat. Nimeni nu a știut despre separarea lor

Detaliul care a născut zvonurile despre o posibilă relație între cei doi a fost lipsa verighetei de pe mâna lui Dinu Pescariu. Afaceristul s-a căsătorit în anul 2008 cu Letiția Beraru, alături de care are și doi copii. În momentul în care a fost surprins alături de fosta jurată de la „Românii au talent”, nu era cunoscut cu certitudine dacă mariajul său a ajuns la final sau nu.

Acest lucru s-a schimbat recent, după ce apropiați ai omului de afaceri au confirmat despărțirea de Letiția Beraru. Cei doi s-au separat încă din primul an de pandemie, dar au preferat ca informația să nu fie făcută publică. Și-au dorit discreție, așadar doar persoanele apropiate lor au știut despre această schimbare.

„Dinu și Letiția au divorțat în 2020, în pandemie. Știu puțini oameni, nu au vrut să vorbească despre hopul ăsta din viața lor pentru a-și proteja copiii. Chiar dacă băieții sunt foarte mari și înțeleg ce înseamnă un divorț, părinții lor au acționat atât de subtil și de inteligent, încât ei nu au fost deloc afectați totul a fost natural, discret și cu respect. Nu cu jigniri sau reproșuri cum vedem de obicei.”, au declarat surse apropiate lui Dinu Pescariu.

Mai mult, au fost dezvăluite și motivele care au dus la această separare. Dinu Pescariu a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a trecut prin procesul penal cu dosarul Microsoft, iar atitudinea lui față de familie s-a schimbat. Când soția sa a realizat că nu mai există nicio cale prin care ei să-și continue mariajul, au divorțat într-un mod civilizat și fără scandal.

„Letiția, în primul rând, este o femeie foarte deșteaptă, nu doar frumoasă, și totul i se datorează. Motivul divorțului… nu s-au mai înțeles! Dinu, după problemele cu procesul penal, cu dosarul Microsoft, s-a transformat, a fost alt om. A fost foarte afectat, și-a schimbat comportamentul. Nu în bine”, a declarat pentru Click! o persoană din anturajul afaceristului.

Dinu Pescariu și Letiția Beraru nu-și pot împărți averea, cu toate că sunt oficial divorțați

Chiar dacă în mod oficial nu mai sunt soț și soție, Dinu Pescariu și Letiția Beraru nu și-au împărțit încă averea.  Partajul nu s-a putut finaliza din cauza problemelor afaceristului cu legea. Astfel, unele bunuri sunt puse sub sechestru și nu vor putea fi împărțite până când procesele penale în care este implicat nu vor ajunge la final.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: