Redactia.ro
Home » Știri » Directorul Companiei Aeroporturi București a demisionat

Directorul Companiei Aeroporturi București a demisionat

Directorul Companiei Aeroporturi București a demisionat

Directorul Companiei Aeroporturi București a demisionat. Alexandru Ivan și-a depus demisia din funcția de director al Companiei Aeroporturi București. Acesta își va exercita în continuare funcția până la numirea unui nou director de către Consiliul de Administrație.

Directorul Companiei Aeroporturi București a demisionat

Conform Digi24, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București a anunțat că Alexandru Ivan a demisionat. Ivan este director general al CNAB din aprilie 2019.

„În data de 16 ianuarie 2020, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al CNAB, s-a luat act de demisia înaintată de către domnul George Alexandru Ivan din funcția de director general interimar”, a comunicat CNAB.

De asemenea, Ivan își va exercita în continuare funcția până la numirea unui nou director, care ar trebui să aibă loc în cel mult 30 de zile.

„În consecință, în conformitate cu dispozițiile contractului de mandat, încheiat cu dl Alexandru Ivan, conducerea companiei va fi asigurată în continuare, până la următoare ședință a Consiliului de Administrație, de către fostul director general interimar, dar nu mai mult de 30 de zile, de la data depunerii demisiei. Astfel, domnul George Alexandru Ivan exercită și în prezent atribuțiile de director general al CNAB”, se mai precizează în comunicat.

Citeste si:Totul despre noul buletin. Va fi mai mic, mai sigur și va elimina cozile de la ghișeu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: