Redactia.ro
Home » Știri » Discursul de Crăciun al Reginei Elisabeta a II-a

Discursul de Crăciun al Reginei Elisabeta a II-a

Discursul de Crăciun al Reginei Elisabeta a II-a

Discursul de Crăciun al Reginei Elisabeta a II-a. Analiștii se așteaptă la un mesaj trist din partea Reginei Elisabeta a II-a, după ce Harry și Meghan vor lipsi din fotografia de familie, iar Prințul Filip a fost internat de urgență la spital.

Discursul de Crăciun al Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a, prinsă între scandalurile care îi afectează familia şi Brexit-ul care dezbină Marea Britanie. Va recunoaşte în tradiţionalul său discurs de Crăciun că 2019 a fost un an „cu hopuri” şi îi va îndemna pe britanici să surmonteze diviziunile dintre ei, potrivit DCNews. Pentru numeroşi experţi regali, arareori monarhia britanică, deşi este în continuare susţinută masiv de opinia publică, a fost atât de zguduită după moartea prinţesei Diana, la Paris, în urmă cu peste 20 de ani.

Pentru regina în vârstă de 93 de ani, 2019 a început cu un accident de automobil al prințului Phillio, soțul ei, care a încheiat anul cu patru zile de spitalizare. Între timp, numele fiului ei Andrew a apărut într-un scandal de trafic cu minore, iar nepotul ei Harry şi-a exprimat nemulţumirea în public faţă de presiunea mediatică.

Prințul Philip, externat înainte de Crăciun

Prinţul Philip, în vârstă de 98 de ani, a fost spitalizat vineri din cauza unor „probleme preexistente”. El a fost externat marţi dimineaţă de la spitalul Edward VII din Londra, exact la timp pentru a se alătura familiei regale înainte de Crăciun, pe domeniul Sandringham.

Când ajungeţi la această vârstă, nu mai funcţionează totul la fel de bine”, a declarat luni fiul său cel mare, Charles, moştenitorul tronului.

Prinţul Philip, care s-a căsătorit cu Elisabeta a II-a în 1947, a trebuit să renunţe în ianuarie la conducerea automobilului pe drumuri publice după ce a provocat un accident, din care a scăpat însă nevătămat.

Al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a a fost acuzat de o tânără din Statele Unite că a întreţinut raporturi sexuale cu ea în perioada în care se afla sub influenţa lui Jeffrey Epstein.

Presa britanică a dezvăluit că nici Andrew, nici Harry, nici Meghan nu figurează în fotografiile atent dispuse în fiecare an în jurul reginei Elisabeta a II-a în timpul filmărilor de la tradiţionalul ei discurs de Crăciun. În acest an, în fotografiile din jurul suveranei vor putea fi văzuţi prinţul Philip, prinţul Charles şi fiul cel mare al acestuia, prinţul William, cel din urmă apărând alături de soţia lui şi de cei trei copii ai lor.

Citeste si:Cutremure în dimineața de Crăciun. Ce magitudini au avut seismele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: