Redactia.ro
Home » Știri » Discuția halucinantă dintre un bărbat al cărui tată a murit de COVID19 și protestatari. Acesta le-a reproșat manifestanților că au ieșit în stradă

Discuția halucinantă dintre un bărbat al cărui tată a murit de COVID19 și protestatari. Acesta le-a reproșat manifestanților că au ieșit în stradă

GALERIE FOTO (2) Discuția halucinantă dintre un bărbat al cărui tată a murit de COVID19 și protestatari

Discuția halucinantă dintre un bărbat al cărui tată a murit de COVID19 și protestatari. Marți seara, protestatarii au ieșit din nou în stradă pentru a se manifesta împotriva noilor restricții impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. În București, sute de persoane au plecat în marș de la Piața Universității, după care s-au oprit în Piața Victoriei. În timpul protestelor, un bărbat le-a atras atenția oamenilor după ce le-a spus că tatăl său a murit de COVID19, însă aceștia l-au huiduit.

Discuția halucinantă dintre un bărbat al cărui tată a murit de COVID19 și protestatari. Acesta le-a reproșat manifestanților că au ieșit în stradă

Oamenii au ieșit pentru a treia oară pe străzile din țară, protestând restricțiile impuse de autorități. Marți seara, protestatarii au plecat în marș de la Piața Universității și s-au oprit în fața Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului Sănătății, după care s-au oprit în Piața Victoriei. „Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”, au protestat sute de oameni. În Capitală s-au strâns sute de persoane pentru a protesta noile măsuri impuse din cauza coronavirusului.

Și la Constanța au manifestat peste 250 de persoane, iar forțele de ordine s-au văzut nevoite să intervină după ce o persoană a devenit agresivă. Un bărbat care se afla la balconul apartamentului său, le-a atras atenția participanților la manifest. Acesta le-a spus că tatăl său a murit din cauza coronavirusului, dar protestatarii l-au huiduit. „Unde protestați așa? Să intrați la secție la ATI, la Boli Infecțioase, să vezi ce înseamnă oamenii cu COVID acolo. Nu mai protestați, nu mai protestați așa, e război, nu vă dați voi seama. A murit tata acum două zile de COVID. Acum două zile, tata… de COVID și voi protestați. Să vă fie ruline. Oamenii aia la infecțioase.

Barbat revoltat pe protestatari

Și la Craiova s-au adunat peste o mie de oameni revoltați. Aceștia au început să dea cu petarde și să aprindă fumigene: „Ale, ale, ale, ale! România sinceră, România liberă”. Jandarmii au reținut un minor din Galați după ce au găsit asupra lui un briceag, iar în taxiul care îl adusese pe tânăr la protest era și o sabie care i-ar fi aparținut șoferului.

Raed Arafat, despre protestele din țară

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a răbufnit după protestele anti-restricții din ultimele zile. Șeful DSU este revoltat pentru că medicii au ajuns să fie huiduiți de oameni, iar mulți „experţi” își dau cu părerea cu toate că nu știu nimic.„Ca să ajungi să huidui salvatorii, cei de care ai nevoie sau cineva din familia ta are nevoie e prea de tot deja și asta din nou este campania de dezinformare, de manipulare și de a arăta cu degetul. Dacă stăm tot anul trecut să vedem ce s-a întâmplat și pe social media și în unele instanțe chiar pe mass-media, din păcate, am indus niște narative pe care e foarte greu să le schimbăm și oamenii au rămas cu niște idei.”, a explicat şeful DSU. Protestele față de restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus au început, luni, 29 martie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: