Redactia.ro
Home » Monden » Discuții controversate la Survivor România: „Nu vreau ca soțul meu să vadă că eu m-am trezit lângă un bărbat” VIDEO

Discuții controversate la Survivor România: „Nu vreau ca soțul meu să vadă că eu m-am trezit lângă un bărbat” VIDEO

Discuții controversate la Survivor România

Iată ce discuție a avut loc în prima noapte în care concurentele căsătorite din echipa Războinicilor s-au văzut în postura de a dormi lângă un alt bărbat! Iată detaliile!

Discuții controversate la Survivor România

Înainte de a se pune la somn, războincii au avut parte de o discuție controversată inițiată de către Lucianna Vagneti și Codruța Began. Tinerele și-au exprimat dorința de a dormi între fete, asigurându-se că soții lor nu le-ar vedea dormind cu un alt bărbat în timpul concursului:

„Înainte să ne punem în pat vreau să vă întreb ceva. Mie și Codruței, noi, căsătorite, cu copii, nu ne convine să dormim lângă un bărbat, chiar dacă este Robert, chiar dacă nu avem nicio problemă cu niciunul dintre voi. Dar eu, dacă sunt acasă și mă uit la soțul meu, la sute de kilometrii, și văd că el se trezește lângă o femeie nu-mi pică bine. 

Adevărul este că prima dată noi v-am lăsat pe voi acolo, iar eu și Codruța am dormit aici, jos”, a explicat concurenta, Lucianna Vagneti de la Războinici.

Soluția propusă de către unul dintre concurenți

Imediat după explicația celor 2 colege de echipă, unul dintre concurenți le-a propus să doarma împărțiți:

„Bine, atunci dorm băieții pe o linie și toate fetele pe linia cealaltă dacă nu vă convine.”

„Nu mă înțele greșit, că nu e o problemă, pot să dorm lângă oricine, doar că vedeți că eu urăsc ca soțul meu să se trezească și să vadă că eu m-am trezit lângă un bărbat”, i-a replicat concurenta.

„Dar nici eu nu te înțeleg greșit pentru că nici eu n-aș vrea să dorm lângă tine. Și nevastă-mea se uită și eu stau bine lângă Dan, acolo”, a intervenit în discuție un alt concurent.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: