Redactia.ro
Home » Știri » Dispariție șocantă din spitalul din Neamț. Bărbat de 62 de ani căutat cu disperare

Dispariție șocantă din spitalul din Neamț. Bărbat de 62 de ani căutat cu disperare

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Neamț a dispărut fără urmă din Spitalul de Pneumoftiziologie din Bisericani pe 21 septembrie 2024, iar familia îl caută cu disperare de două săptămâni. Vasile Sârghie a fost văzut ultima dată pe camerele de supraveghere în zona spitalului, îndreptându-se spre marginea localității. De atunci, nimeni nu a mai avut vești despre el. Familia face apel la cei care ar putea avea informații despre locul unde se află să contacteze autoritățile​.

Dispariția inexplicabilă a unui pacient din spital

Dispariția lui Vasile Sârghie a adus multă durere și confuzie în rândul familiei, dar și o alertă publică în Neamț. Pe 21 septembrie, bărbatul a părăsit spitalul unde era internat, însă nu s-a mai întors acasă și nici nu a fost văzut de cineva cunoscut. Ultimele imagini captate de camerele de supraveghere îl arată pe Vasile îndreptându-se către o zonă mai puțin frecventată din apropierea localității.

Rudele sunt disperate, deoarece Vasile, deși nu suferă de afecțiuni mintale, poate avea probleme de orientare, iar faptul că nu a mai fost văzut de două săptămâni ridică îngrijorări serioase. Înălțimea sa este de aproximativ 1.70 m, iar la momentul dispariției purta un trening bleumarin și pantofi sport. Familia speră ca cineva să îl recunoască și să ofere informații care să ajute la găsirea lui.

Căutări continue și apeluri disperate

Poliția, împreună cu rudele și voluntarii, au demarat căutări intensive în zona unde a fost văzut ultima dată Vasile Sârghie. Deși au trecut două săptămâni, până acum nu s-a găsit nicio urmă care să indice locul unde ar putea fi. Familia a făcut apeluri publice și pe rețelele de socializare, iar cazul a atras atenția întregii comunități din Neamț.

Căutările s-au extins dincolo de zona localității Bisericani, iar echipele de intervenție speră ca, cu ajutorul cetățenilor, să fie descoperite noi indicii. Anchetatorii au folosit atât câini de urmă, cât și drone pentru a supraveghea zonele mai greu accesibile, însă până în prezent eforturile nu au adus rezultate. Familia lui Vasile este devotată căutărilor și speră într-un miracol.

Cum poți ajuta la găsirea lui Vasile Sârghie

Apelurile lansate de familie și de autorități continuă, iar orice persoană care ar putea avea informații este rugată să contacteze poliția. În astfel de situații, timpul este esențial, iar orice detaliu, oricât de mic, poate face o diferență. Vasile are o constituție firavă, cântărind doar 46 de kilograme, și a fost descris ca fiind o persoană liniștită, cu probleme medicale, dar fără afecțiuni psihice.

Dispariția sa misterioasă a șocat întreaga comunitate, iar familiile din zonă sunt cuprinse de teamă că ar putea exista alte motive ascunse în spatele acestui caz. Cu toate acestea, autoritățile tratează cazul cu maximă seriozitate și investighează toate posibilitățile pentru a-l aduce pe Vasile înapoi acasă, teafăr și nevătămat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: