Redactia.ro
Home » Știri » Divorț de răsunet în lumea mondenă. CRBL și soția sa se despart! Care sunt motivele invocate de cei doi

Divorț de răsunet în lumea mondenă. CRBL și soția sa se despart! Care sunt motivele invocate de cei doi

CRBL divorțează de soție

Divorțul a surprins lumea mondenă! CRBL și soția sa, Elena, au făcut publică pe Instagram decizia lor de a se despărți după mulți ani petrecuți împreună. Cuplul, care are o fetiță, a ajuns la concluzia că este mai bine să meargă pe drumuri separate în ciuda perioadei de conviețuire îndelungate.

Anunțul divorțului a fost un adevărat șoc pentru fanii artistului, venind după o fotografie postată de acesta pe contul său de Instagram alături de soția sa, în timp ce participau recent la reality-show-ul Power Couple. Mesajul emoționant publicat de CRBL a provocat o reacție puternică în rândul celor care îi urmăresc activitatea, subliniind tristețea și respectul reciproc în această decizie dificilă.7

Mesajul de despărțire

„Cu inimile pline de tristețe, dar cu respect reciproc și transparență, vrem să împărtășim o decizie extraordinar de grea pe care am luat-o împreună. După o perioadă de contemplare profundă, am decis că este mai bine să ne despărțim și să ne urmăm propriile drumuri în viață. Chiar dacă această hotărâre a fost dificilă, ne-am gândit la binele individual și, mai ales, la binele Alesiei. Apreciem sincer momentele frumoase și lecțiile prețioase pe care le-am trăit împreună. În această perioadă de tranziție, ne angajăm să menținem un mediu de respect și armonie, având în centrul atenției binele și echilibrul creșterii și dezvoltării copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afară de acest anunț. Vă mulțumim pentru susținere și înțelegere în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, este mesajul transmis de cuplu pe rețelele de socializare.

Divorțul părea să fie anticipat de anumite semne, precum sugerează o declarație anterioară a lui CRBL într-un podcast, unde a discutat despre tensiunile din relația sa cu Elena. După 15 ani de căsnicie și o fiică numită Alessia, artistul pare să urmeze un nou drum în ciuda provocărilor vieții de cuplu. Este remarcat faptul că înainte de Elena, CRBL a fost căsătorit timp de 7 ani cu o femeie numită Andreea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: