Redactia.ro
Home » Știri » Divorț neașteptat în lumea mondenă. O interpretă de muzică populară a ținut totul ascuns timp de 4 ani

Divorț neașteptat în lumea mondenă. O interpretă de muzică populară a ținut totul ascuns timp de 4 ani

Valeria Arnăutu. Sursă foto: Facebook

În lumea strălucitoare a showbiz-ului, unde viețile private ale vedetelor sunt adesea dezvăluite publicului, există momente când evenimente majore reușesc să rămână ascunse. Un astfel de caz este divorțul secret al cunoscutei artiste de muzică populară, Valeria Arnăutu, de soțul ei, Lucic Momcilo, un renumit om de televiziune.

Timp de patru ani, Valeria Arnăutu a păstrat tăcerea asupra despărțirii lor, iar acum detaliile au ieșit la iveală, dezvăluind o poveste complexă și emoționantă.

Valeria Arnăutu s-a despărțit de soț

După mai bine de treizeci de ani de căsnicie, Valeria Arnăutu a decis să pună capăt mariajului cu Lucic Momcilo. Decizia nu a fost una ușoară, dar a fost necesară din motive personale care au culminat cu cererea de divorț depusă la mijlocul anului 2020. Potrivit informațiilor obținute de Spynews.ro, judecătoria Sectorului 4 din București a fost locul unde artista a solicitat desfacerea căsătoriei.

În noiembrie 2020, magistrații au admis cererea de divorț a Valeriei Arnăutu, stabilind că separarea se datorează „culpei exclusive a pârâtului”. Hotărârea judecătorească a consemnat faptul că artista și-a păstrat numele avut înainte de căsătorie și că nu au fost solicitate cheltuieli de judecată. Deși decizia a fost pronunțată, soțul artistei a contestat-o, apelând la o nouă decizie a instanței.

„Solutia pe scurt: Admite în parte cererea. Desface căsătoria părţilor încheiată la data de (…) şi înregistrată în Registrul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 4 Bucureşti, sub nr. (…), din culpa exclusivă a pârâtului.

Constată că reclamanta şi-a păstrat numele avut anterior căsătoriei. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti Pronunţată astăzi, 05.11.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”

Lucic Momcilo a depus un apel la începutul anului 2021, sperând să schimbe hotărârea inițială. Însă, după două amânări, judecătorii au respins apelul ca fiind neîntemeiat, menținând astfel decizia de desfacere a căsătoriei. În iulie 2021, hotărârea a devenit definitivă, confirmând separarea oficială a celor doi.

La un an după finalizarea procedurii de divorț, în 2022, Lucic Momcilo a decedat

Cu toate acestea, Valeria Arnăutu a ales să nu vorbească public despre separare sau despre moartea fostului soț. Artista a continuat să îl menționeze pe Lucic Momcilo în diverse postări pe rețelele de socializare, numindu-l „soțul meu” chiar și la sfârșitul anului trecut. Această discreție a fost menținută de dragul respectului și al intimității personale.

Divorțul și moartea lui Lucic Momcilo au surprins fanii Valeriei Arnăutu, care nu aveau cunoștință despre dificultățile prin care a trecut artista. Decizia de a păstra tăcerea asupra acestor evenimente a fost văzută ca un act de protejare a vieții private și de menținere a respectului față de memoria fostului soț.

Deși aceste evenimente personale au avut un impact profund asupra vieții Valeriei Arnăutu, cariera sa artistică nu a fost afectată. Artista a continuat să fie prezentă pe scena muzicii populare, bucurându-se de aprecierea publicului. Profesionalismul și dedicarea ei au rămas constante, demonstrând puterea și reziliența sa.

Divorțul secret al Valeriei Arnăutu de Lucic Momcilo și gestionarea cu discreție a acestor evenimente arată o fațetă rară a showbiz-ului românesc. Valeria Arnăutu rămâne o figură respectată în lumea muzicii populare, iar modul în care a gestionat această perioadă dificilă îi consolidează și mai mult reputația de artistă și de om de valoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: