Redactia.ro
Home » Monden » Divorț șoc la Hollywood! Un celebru actor divorțează după 18 ani de căsnicie

Divorț șoc la Hollywood! Un celebru actor divorțează după 18 ani de căsnicie

Divorț șoc la Hollywood! Un celebru actor divorțează după 18 ani de căsnicie

Un celebru actor divorțează după 18 ani de căsnicie. Iată detalii și despre cine este vorba!

Divorț șoc la Hollywood! Un celebru actor divorțează după 18 ani de căsnicie

E o undă de șoc la Hollywood și printre fanii unui mare actor, de renume internațional. Potrivit presei de peste hotare, Kevin Costner şi soţia sa, Christine Baumgartner, au decis să își încheie socotelile după 18 ani de căsnicie și 25 de relație, în total.

Actorul din „Dances with Wolves” şi-a anunţat divorţul printr-o declaraţie din partea purtătorului său de cuvânt către presa americană, inclusiv pentru People.

„Au ieşit la iveală elemente care nu depind de el şi rezultă că domnul Costner trebuie să ia parte la încheierea căsătoriei sale”, se arată în mesaj.

„Cerem ca intimitatea lui, cea a Christinei şi a copiilor lor, să fie respectate în acest moment dificil pentru ei”, se mai arată în mesaj.

Kevin Costner este actor, producător și regizor de film american. El a primit două premii Oscar, inclusiv pentru filmul Dansând cu lupii. Christine Baumgartner este designer de genţi şi fost model. Cei doi au trei copii împreună: Cayden, 15, Hayes, 14 şi Grace, 12. În total, Kevin Costner este tatăl a şapte copii, născuţi din trei relaţii.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu copiii. Christine Baumgartner a cerut custodia comună a celor trei copii pe care îi au, dar nu a solicitat pensie alimentară pentru ea. Costner, pe de altă parte, cere, de asemenea, custodia comună a copiilor.

Vestea despărțirii i-a surprins pe fanii celor doi. În urmă cu doar câteva luni, Costner a vorbit cu multă dragoste despre relația cu soția sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: