Redactia.ro
Home » Monden » Divorțul din showbiz care a luat pe toată lumea prin surprindere. Și-au spus adio după 11 ani de căsnicie

Divorțul din showbiz care a luat pe toată lumea prin surprindere. Și-au spus adio după 11 ani de căsnicie

Lumea cinematografiei este zguduită de vestea unui divorț neașteptat, care marchează sfârșitul unei relații de 11 ani dintre o cunoscută vedetă și partenerul său. Conform surselor apropiate, motivul principal al separării este infidelitatea, peste care actrița nu a putut trece.

Natalie Portman și Benjamin Millepied: Despărțire dureroasă

Actrița Natalie Portman, în vârstă de 42 de ani, cunoscută pentru rolul său din „Black Swan”, se pregătește să depună actele de divorț de coregraful Benjamin Millepied, în vârstă de 46 de ani. Surse apropiate cuplului au declarat că, deși au încercat să salveze căsnicia, actrița nu a putut trece peste acuzațiile de infidelitate ale soțului său, care și-a înșelat soția cu o activistă de mediu, cu 21 de ani mai tânără.

 

Provocările Înfruntate de Cuplu și Prioritatea Copiilor

Natalie Portman a dat de înțeles despre sfârșitul mariajului de 11 ani într-un recent interviu pentru WSJ Magazine, context în care nu l-a menționat pe fostul soț. Ea a dezvăluit că locuiește în Paris cu cei doi copii ai lor. Această aparentă confirmare a venit după ce actrița a apărut singură la Globurile de Aur, iar în urmă cu câteva săptămâni, ea a fost fotografiată fără verigheta, potrivit Daily Mail.

Mai mult, apropiații celor doi au dezvăluit că actrița și-a luat timp pentru a „procesa și vindeca” după această perioadă tristă pe care o traversează. De asemenea, ea încearcă să găsească cea mai bună modalitate de depăși dezamăgirea trăită pentru binele copiilor lor, Aleph, în vârstă de 12 ani, și fiica Amalia, de șase ani, înainte de a depune oficial actele de divorț.

Natalie a avut nevoie de timp pentru a procesa și vindeca, iar cei din jurul ei știu cât de puternică este ea și cât de dedicată cauzelor sociale, inclusiv emanciparea femeilor. Nicio femeie nu ar trebui să tolereze un soț infidel. Ea a fost discrete în legătură cu acest divorț, pentru că așa este ea în general.”, a declarat un apropiat al actriței.

Actrița încearcă să le ofere copiilor un mediu stabil și sănătos

În ciuda dificultăților actuale, atât Natalie Portman, actrița premiată cu Oscar, cât și Benjamin Millepied, renumitul coregraf, își manifestă dragostea profundă față de copii și se străduiesc să asigure un mediu stabil și sănătos pentru aceștia în ciuda circumstanțelor dificile. Divorțul, deși nu este încă oficial, pare a fi inevitabil, punând astfel capăt unei căsnicii de 11 ani. Fanii și publicul sunt surprinși de această veste, având în vedere că până de curând cei doi păreau să aibă o relație stabilă și fericită.

Între Natalie și Benjamin au fost încercări de a repara relația, dar ea pur și simplu nu a putut trece peste infidelitatea lui. Divorțul este în lucru, dar încă nu a fost depusă nicio cerere. Ei sunt separați, ea trăiește în Paris, în timp ce Benjamin continuă să lucreze în SUA. Ei încearcă să decidă ce este mai bine pentru copiii lor, având în vedere că ambii îi iubesc mult și sunt părinți minunați.”, a continuat sursa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: