Redactia.ro
Home » Știri » DJ Harra a făcut lumină în cazul tinerei moarte din Mamaia. Laura a păstrat secretul până când a decedat: ”Puteam să îi recomand un terapeut”

DJ Harra a făcut lumină în cazul tinerei moarte din Mamaia. Laura a păstrat secretul până când a decedat: ”Puteam să îi recomand un terapeut”

Mama Laurei Roșca, DJ Lalla, strigăt de ajutor cu doar o săptămâna ca artista să moară! Femeia a încercat să își ajute fiica care se lupta cu depresia 

Moartea Laurei Roșca, cunoscută în industria muzicală sub pseudonimul DJ Lalla, a adus o adâncă tristețe în lumea showbiz-ului românesc. Tânăra în vârstă de 34 de ani a fost găsită fără suflare pe plaja din Mamaia Nord, în dimineața zilei de 28 septembrie. Laura Roșca a lăsat în urmă o carieră muzicală promițătoare și numeroși fani devotați.

Dana Neacșu, cunoscută în industria muzicală drept DJ Harra, a fost colegă cu regretata Laura Roșca. Această artistă a dezvăluit că a avut o conversație cu Laura doar cu două săptămâni înainte de tragicul eveniment. Mai mult decât atât, DJ Harra a avut un rol crucial în viața Laurei, recomandându-i să pună muzică la un eveniment pe litoral, la care tânăra a decis să participe.

DJ Harra, șocată de moartea prietenei sale

Dana Neacșu nu a putut să-și ascundă tristețea și regretul față de tragicul eveniment care a avut loc pe plaja din Mamaia. Potrivit informațiilor furnizate de salvamari, înecul a fost cauza principală a morții Laurei Roșca. Cu toate acestea, circumstanțele exacte rămân învăluite în mister.

La momentul descoperirii trupului neînsuflețit al tinerei, marea era agitată, iar steagul roșu era arborat, semn că toate condițiile de înot erau periculoase. Laura purta un tricou pentru înot și un slip, sugerând că intenționa să înoate în ciuda condițiilor dificile. Ancheta privind cauza morții este în desfășurare, iar autoritățile continuă să cerceteze acest caz tragic.

„Ne cunoaștem de 12 ani. Am început împreună. Nu pot să cred așa ceva! Doamne, sunt șocată! Mi s-a făcut pielea de găină, nu îmi găsesc cuvintele. Nu știam nimic! În meseria asta suntem toți prieteni. Nu îmi vine să cred! Știam că e la mare. Era mai prezentă pe litoral ca mine. Îmi povestise ceva legat de un eveniment. Nici nu pot să concep! O recomandasem eu la un eveniment”, a spus DJ Harra, pentru Playtech.

Laura suferea de depresie

Un aspect cu totul remarcabil care a atras atenția în acest caz este un mesaj postat de Laura Roșca pe rețelele de socializare cu doar o zi înainte de a-și găsi sfârșitul tragic. Mesajul enigmatic postat pe rețelele de socializare ridică semne de întrebare. Este posibil ca Laura Roșca să fi fost afectată de probleme de sănătate mentală, iar mesajul său să fie o încercare disperată de a face față suferinței tăinuite.

„Lumea trebuie să vorbească despre lucrurile astea, despre depresie. Este bine să mergem la terapie. Avem o educație precară în acest sens. Este îngrozitor! Îmi pare tare rău… Nu am știut nimic. Puteam să îi recomand un terapeut bun. Noi simțim emoțiile amplificate, vorbele ne afectează mai mult”, a spus DJ Harra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: