Redactia.ro
Home » Știri » Laura, Dj Lalla, a fost condusă pe ultimul drum! Ce s-a întâmplat la mormânt chiar înainte de înmormântare

Laura, Dj Lalla, a fost condusă pe ultimul drum! Ce s-a întâmplat la mormânt chiar înainte de înmormântare

La data de 1 octombrie, ora 14:00, lumina muzicii s-a estompat brusc, iar inimile celor apropiați s-au încărcat de tristețe și dor. Laura Roșca, cunoscută sub pseudonimul DJ Lalla, o artistă talentată și plină de viață, a fost condusă astăzi pe ultimul drum, la vârsta fragedă de doar 34 de ani. Cimitirul Municipal din Turda a devenit locul unde își va găsi odihna veșnică, iar prietenii și familia ei au venit din toate colțurile țării pentru a-i spune un ultim „adio”.

În  primă duminică a lunii octombrie, lumea muzicală este cuprinsă de durere și melancolie. Cu zile întregi de plâns și neliniște, familia, prietenii și colegii din industria muzicală au adus un ultim omagiu celei care a fost DJ Lalla, o artistă cu un viitor promițător. Cu suflete grele și priviri înlăcrimate, acești oameni au mers alături de trupul neînsuflețit al artistei până la mormânt, încercând să accepte această pierdere prematură și inexplicabilă.

Dj Lalla a fost condusă pe ultimul drum

Ceremonia de înmormântare a lui DJ Lalla a avut loc între orele 14:00 și 14:30, iar colegii ei din industria muzicală au fost prezenți în număr mare, în ciuda oboselii acumulate. Mulți dintre aceștia au fost implicați în evenimente sâmbătă seara și nu au avut timp să doarmă înainte de a porni la drum. Cu toate acestea, nu au ezitat să facă eforturi uriașe pentru a fi prezenți în acest moment dificil și pentru a-și lua rămas bun de la DJ Lalla.

Însă nu doar colegii de breaslă au călătorit de la depărtare pentru a-și lua „adio” de la artistă. Sora geamănă a DJ Lallei a venit tocmai din Marea Britanie pentru a-și onora memoria surorii sale. Cu inima sfâșiată de durere, aceasta a călătorit mii de kilometri pentru a fi alături de familie și a participa la înmormântarea celei care a fost atât de apropiată în viața sa.

Cum a murit DJ Lalla

Este important să reamintim că tragedia a lovit în plin tânăra de numai 34 de ani în ziua de joi, 28 septembrie. DJ Lalla a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia, iar prima persoană care a dat peste trupul său a crezut inițial că este vorba despre un manechin. Disperată, aceasta a sunat imediat la Poliție, iar un echipaj de medici a sosit la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva pe DJ Lalla, care purta un tricou de înot și un slip în momentul descoperirii.

Cauza tragicului deces a fost stabilită în urma unei autopsii, care a dezvăluit că DJ Lalla s-a înecat, având în plămâni și nisip. Deși inițial s-a speculat că ar putea fi vorba despre o crimă, anchetatorii au exclus această ipoteză, deoarece nu au fost găsite urme de violență asupra corpului său. În schimb, există suspiciuni că ar putea fi vorba despre o tentativă de sinucidere, deoarece tatăl său a dezvăluit că artista era o înotătoare desăvârșită și suferea de depresie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: