Redactia.ro
Home » Știri » DJ Lalla a fost jefuită în timp ce se îneca! Cine i-a luat obiectele personale și cum s-a aflat

DJ Lalla a fost jefuită în timp ce se îneca! Cine i-a luat obiectele personale și cum s-a aflat

În timp ce DJ Lalla se lupta cu moartea în valurile Mamaiei în urmă cu o săptămână, jefuitorii au profitat de momentul tragic pentru a-i lua obiectele personale. Identitatea persoanei responsabile și modul în care a fost identificată rămân încă necunoscute, deoarece ancheta este în desfășurare și autoritățile lucrează din greu pentru a găsi răspunsuri. Deși o parte din bunurile personale ale lui DJ Lalla au fost recuperate, restul rămân dispărute, continuând să fie subiectul eforturilor de căutare ale autorităților.

DJ Lalla a fost jefuită în timp ce se îneca

În dimineața zilei de joi, 2 septembrie, DJ Lalla a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce părăsea locuința prietenului la care s-a cazat și se îndrepta spre plajă, la ora 08:40. La acea vreme, purta un hanorac alb și o pereche de pantaloni de culoare neagră.

După două zile de la descoperirea trupului ei neînsuflețit, lucrurile personale ale artistei au rămas în continuare dispărute. Abia sâmbătă, 30 septembrie, câteva dintre acestea au fost recuperate în apropierea locului în care cadavrul a fost găsit.

Printre bunurile furate se afla și telefonul mobil al DJ Lalla, care a fost localizat prin intermediul unei aplicații instalate pe acesta. Acest lucru a condus autoritățile către un om fără adăpost, care a recunoscut că a sustras doar ceea ce considera necesar ,telefonul, adidașii și căștile. Furtul a avut loc joi dimineața, în jurul orei 09:00, conform informațiilor furnizate de Ziua de Constanța.

Un bărbat a stat lângă trupul neînsuflețit al artistei timp de aproximativ șase minute

Cu toate acestea, hanoracul și pantalonii nu au fost recuperate până în prezent, deoarece locația lor rămâne necunoscută. Potrivit informațiilor furnizate anterior, bărbatul care i-a luat bunurile a avut suspiciuni că aparțin Laurei Roșca (cunoscută ca DJ Lalla), motiv pentru care a contactat poliția.

Ancheta se află într-un stadiu înaintat, însă încă nu este clar dacă decesul lui DJ Lalla a survenit în urma unui accident sau dacă este vorba despre o crimă. Medicii legiști au concluzionat că artista a murit prin înec, identificând apă și nisip în plămânii ei.

De asemenea, bărbatul la care DJ Lalla s-a cazat a fost interogat, dar a fost reticent în a furniza detalii semnificative. În înregistrările captate de camerele de supraveghere, se poate observa un bărbat care a stat lângă trupul neînsuflețit al artistei timp de aproximativ șase minute, însă nu a sunat la serviciul de urgență 112. Eforturile anchetatorilor se concentrează acum pe identificarea acelei persoane.

Momentul în care Laura, DJ Lalla, a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia

Imaginile șocante cu momentul în care DJ Lalla este găsită pe plaja din Mamaia sunt oficial publice. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată pe un hotel din zonă.

Din imaginile prezentate, se poate observa agitația de pe plajă, dar și intervenția echipajelor de salvare în momentul incidentului. Nu se poate vedea momentul în care tânăra ajunge pe plajă, ceea ce sugerează că, cel mai probabil, ea a intrat în apă în altă zonă și a fost adusă acolo de către valuri, conform Antena3 CNN.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar anchetatorii au prelevat probe pentru a determina dacă Laura Roșca, cunoscută ca DJ Lalla, se afla sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Mama tinerei a sosit astăzi la Constanța și a identificat-o pe fiica ei. Mai apoi, trupul neînsuflețit al Laurei a fost preluat de o mașină aparținând unei case mortuare și transportat la Turda, locul unde DJ Lalla va fi înmormântată.

Detalii șocante despre moartea Laurei

Cazul a luat o întorsătură neașteptată atunci când s-a dezvăluit că DJ Lalla s-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok cu aproximativ o lună înainte de moartea sa.

Potrivit prietenului, el s-a trezit cu Laura la ușa sa și aceasta i-a mărturisit că se certase cu iubitul său. Această întâlnire și decizia de a se caza la acest prieten necunoscut până atunci au generat multe întrebări cu privire la motivele care au condus la acest tragic eveniment, potrivit digi24.ro.

Ancheta desfășurată de poliție a dezvăluit că nu au fost observate semne evidente de violență pe corpul Laurei. Cu toate acestea, autopsia a arătat că tânăra a murit din cauza înecului, deoarece medicii legiști au identificat apă și nisip în plămânii ei. Acest lucru a fost cu atât mai surprinzător, având în vedere că familia acesteia susținea că Laura era o înotătoare pricepută. Se pare că o astfel de cauză de deces este puțin probabilă în cazul unei persoane experimentate în înot.

Misterul continuă să planeze și mai mult datorită faptului că DJ Lalla fusese internată din cauza depresiei cu doar o lună înainte de moartea sa. Această informație a alimentat speculațiile că ar fi luat decizia de a-și încheia viața în mod tragic.

La momentul descoperirii trupului ei neînsuflețit, DJ Lalla era îmbrăcată doar într-un tricou și lenjerie intimă. Pe mâini și picioare purta diverse brățări, iar la gât avea un colier. Aceasta este o dovadă a atenției pe care o acorda aspectului său, chiar și în momentele de relaxare pe plajă.

Mai mult, se știe că Laura avea o soră geamănă care locuiește în Anglia, și tatăl său este un fost muzician. În orașul lor natal, Turda, familia este bine-cunoscută, iar cu excepția unor aspecte legate de separarea părinților, nu există informații despre posibilele probleme ale artistei.

Un alt element intrigant în acest caz este întâlnirea Laurei cu un bărbat pe o rețea de socializare cu aproximativ o lună înainte de tragedie. Această întâlnire și decizia de a se întâlni cu acest individ la malul mării au ridicat și mai multe întrebări cu privire la cercul de cunoștințe și evenimentele care au condus la decesul său.

Pe măsură ce ancheta continuă să dezvăluie mai multe detalii, rămâne de văzut dacă se va găsi vreun răspuns clar privind ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în cazul DJ Lalla din Mamaia.

Sursa foto: Arhivă

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: