Redactia.ro
Home » Știri » DJ Lalla s-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoștea de pe TikTok. Ce le-a spus anchetatorilor despre situația amoroasă a tinerei găsite moarte pe plajă

DJ Lalla s-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoștea de pe TikTok. Ce le-a spus anchetatorilor despre situația amoroasă a tinerei găsite moarte pe plajă

DJ Lalla s-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoștea de pe TikTok. Ce le-a spus anchetatorilor despre situația amoroasă a tinerei găsite moarte pe plajă

DJ Lalla s-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoștea de pe TikTok. Iată ce le-a spus anchetatorilor despre situația amoroasă a tinerei găsite moarte pe plajă!

DJ Lalla s-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoștea de pe TikTok

Tragedia care a avut loc pe malul mării în stațiunea Mamaia a șocat întreaga țară, iar ancheta privind moartea tinerei artiste DJ Lalla a stârnit interesul public și a ridicat multe semne de întrebare. Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, cunoscută sub numele de „DJ Lalla,” a fost găsită fără suflare pe plaja din Mamaia într-o dimineață de joi, și detaliile care au ieșit la iveală până acum oferă doar indicii parțiale asupra circumstanțelor tragice care au condus la dispariția sa.

Cazul a luat o întorsătură neașteptată atunci când s-a dezvăluit că DJ Lalla s-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok cu aproximativ o lună înainte de moartea sa.

Ce le-a spus anchetatorilor despre situația amoroasă a tinerei găsite moarte pe plajă

Potrivit prietenului, el s-a trezit cu Laura la ușa sa și aceasta i-a mărturisit că se certase cu iubitul său. Această întâlnire și decizia de a se caza la acest prieten necunoscut până atunci au generat multe întrebări cu privire la motivele care au condus la acest tragic eveniment, potrivit digi24.ro.

Ancheta desfășurată de poliție a dezvăluit că nu au fost observate semne evidente de violență pe corpul Laurei. Cu toate acestea, autopsia a arătat că tânăra a murit din cauza înecului, deoarece medicii legiști au identificat apă și nisip în plămânii ei. Acest lucru a fost cu atât mai surprinzător, având în vedere că familia acesteia susținea că Laura era o înotătoare pricepută. Se pare că o astfel de cauză de deces este puțin probabilă în cazul unei persoane experimentate în înot.

Detalii șocante despre moartea Laurei

Misterul continuă să planeze și mai mult datorită faptului că DJ Lalla fusese internată din cauza depresiei cu doar o lună înainte de moartea sa. Această informație a alimentat speculațiile că ar fi luat decizia de a-și încheia viața în mod tragic.

La momentul descoperirii trupului ei neînsuflețit, DJ Lalla era îmbrăcată doar într-un tricou și lenjerie intimă. Pe mâini și picioare purta diverse brățări, iar la gât avea un colier. Aceasta este o dovadă a atenției pe care o acorda aspectului său, chiar și în momentele de relaxare pe plajă.

Mai mult, se știe că Laura avea o soră geamănă care locuiește în Anglia, și tatăl său este un fost muzician. În orașul lor natal, Turda, familia este bine-cunoscută, iar cu excepția unor aspecte legate de separarea părinților, nu există informații despre posibilele probleme ale artistei.

Un alt element intrigant în acest caz este întâlnirea Laurei cu un bărbat pe o rețea de socializare cu aproximativ o lună înainte de tragedie. Această întâlnire și decizia de a se întâlni cu acest individ la malul mării au ridicat și mai multe întrebări cu privire la cercul de cunoștințe și evenimentele care au condus la decesul său.

Pe măsură ce ancheta continuă să dezvăluie mai multe detalii, rămâne de văzut dacă se va găsi vreun răspuns clar privind ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în cazul DJ Lalla din Mamaia.

 

Sursa foto: Instagram

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: