Redactia.ro
Home » Sport » Djokovic ajunge pe mâna medicilor! Liderul ATP, forţat să se opereze

Djokovic ajunge pe mâna medicilor! Liderul ATP, forţat să se opereze

Djokovic ajunge pe mâna medicilor

Djokovic ajunge pe mâna medicilor. Sârbul este nevoit să se opereze pentru a doua oară.

Novak Djokovic a decis să se opereze în Elveţia. Liderul ATP a fost nevoit să se retaragă din optimile de finală ale ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, după ce a acuzat dureri la umărul stâng. Intervenţia nu este una foarte complicată, dar este posibil să-l ţină departe de terenul de tenis tot anul. Din cauza problemelor medicale, campionul de la Australian Open şi Wimbledon nu a putut spune când revine în competiţii. Iniţial, Djokovic anunţase că va participa la turneul de la Tokyo, însa acum prezenţa sa în Asia sau chiar la Turneul Campionilor este pusă sub semnul întrebării. Oricum va reveni anul următor la Australian Open, turneul său favorit unde a câştigat până acum titlul de 7 ori, între anii 2008 şi 2019.

A doua operaţie în doi ani

Anul trecut, Novak Djokovic a avut alte probleme medicale. Sârbul s-a operat la cot, tot într-o clinică din Elveţia. A încercat să evite intervenţia şi a făcut un tratamen câteva luni, care însă nu l-a ajutat prea mult. În februarie 2018 s-a operat, după ce cu un an înainte lipsise din circuit aproape 6 luni.

„Am această afecţiune de doi ani şi în tot acest timp am fost consultat de mulţi medici. Ca să spun adevarul, au fost multe opinii diferite, diagnostice diferite, sugestii diferite… Nu mi-a fost uşor să aleg ce vreau să fac. Mi-am luat o pauză de şase luni în sezonul trecut sperând să revin recuperat complet, dar, din nefericire, am simţit în continuare dureri”, declarat în urmă cu un an liderul ATP.

Citeşte şi: CR7 a stabilit un nou record! Ce a făcut în meciul cu Lituania!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: