Redactia.ro
Home » Știri » Dmitri Medvedev neagă solicitările României privind tezaurul și înjură întreg poporul: „Rezumând, duceți-vă la dracu”

Dmitri Medvedev neagă solicitările României privind tezaurul și înjură întreg poporul: „Rezumând, duceți-vă la dracu”

Dmitri Medvedev

Dmitri Medvedev, vicepreședintele consiliului rus de securitate, a făcut declarații controversate pe platforma VKontakte, negând posibilitatea ca România să primească tezaurul și insultând poporul român. El a descris liderii europeni drept „idioți” și a afirmat că Uniunea Europeană a făcut o greșeală susținând solicitările României. Iată detaliile!

Dmitri Medvedev neagă solicitările României privind tezaurul

Într-o postare pe VKontakte, Medvedev a afirmat că România nu este o națiune și a folosit un limbaj agresiv, spunând că Uniunea Europeană a furat active rusești și acum solicită „un mărunțiș de aur” la București.

„Ei bine, nici măcar nu știu cum să răspund la o asemenea obrăznicie”, a scris Medvedev pe platforma VKontakte, citată de Tass, unde a mai afirmat că Uniunea Europeană „a furat active rusești de 300 de miliarde de dolari și acum cere returnarea unui mărunțiș de aur la București”, relateagă Digi24. 

Medvedev îi înjură pe români

Cu toate acestea, Medvedev a respins cererile României, spunând că Rusia nu a cerut niciodată despăgubiri pentru acțiunile Bucureștiului în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. El a terminat cu un ton sarcastic, numind „diverșii idioți din Parlamentul European” care susțin România.

„N-am ce să spun în rusă, pot doar să-i trimit… Rezumând, duceți-vă la dracu”, a spus el referindu-se la români. Vicepreședintele Consiliului de Securitate și-a continuat delirul și a spus: „Românii, după cum știți, nu sunt o națiune, ci un mod de viață”, conform sursei citate. 

„Românii, după cum știți, nu sunt o națiune, ci un mod de viață”, potrivit aceleași surse. 

Este important de menționat că declarațiile lui Medvedev nu reflectă poziția oficială a Rusiei și că acestea au stârnit critici și reacții din partea comunității internaționale.

 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: