Redactia.ro
Home » Știri » Doctorul Adrian Streinu-Cercel face anunțul cutremurător. Ce se va întâmpla săptămâna viitoare în România

Doctorul Adrian Streinu-Cercel face anunțul cutremurător. Ce se va întâmpla săptămâna viitoare în România

Adrian Streinu Cercel

Medicul Streinu Cercel vine cu un avertisment dur cu privire la extinderea numărului de persoane infectate cu covid. Potrivit acestuia, de săptămâna viitoare s-ar putea înregistra zilnic în țară peste 10.000 de cazuri pe zi. 

Streinu Cercel, anunț șocant

Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Matei Balş, avertizează că de săptămâna viitoare ne-am putea aștepta la peste 10.000 de cazuri covid pe zi. Asta în contextul în care oamenii evită să respecte regulile de protecție și purtarea măștii.

”Dacă lumea nu înţelege să poarte mască, dacă lumea nu înţelege că aceste reguli minime de igienă sunt cele care fac diferenţa, atunci săptămâna viitoare vom avea în jur de 10.000 de cazuri, lejer”, a spus acesta la Antena 3.

Întrebat dacă are idee cum va evolua această situație în două săptămâni, managerul de la Matei Balș a oferit un răspuns cât se poate de incert și de resemnat, pe semne că nimic nu l-ar mai putea surprinde: “Cine mai știe!”

Cum a reușit Australia să învingă Covid-19

Potrivit medicului, Australia a reușit prin modelul Melbourne să învingă pandemia de COVID-19, fără a mai avea niciun caz. Concret, oamenii purtau tot timpul mască, iar în cazul în care se simțeau răciți, mergeau la primul centru de testare și verificau. În situația în care oamenii au fost testați pozitiv, statul le-a oferit 1.500 de dolari pentru a rămâne în izolare și pentru a compensa cu salariul pierdut.

Eu cred că această regulă de purtare a măştii ar trebui impusă de dimineaţă şi până seara. Masca este suficientă. Uitaţi-vă la modelul Melbourne care spune că dacă te simţi răcit, du-te repede la cel mai apropiat centru de teste, te testezi şi te duci înapoi acasă.

Dacă simţi că-ţi este prejudiciat salariul, eşti pasibil să primeşti 450 de dolari drept recompensă. Dacă eşti găsit pozitiv şi stai în izolare la domiciliu perioada respectivă, statul îţi dă 1.500 de dolari. Deci, lucrurile astea se fac. Modelul din Melbourne a funcţionat foarte bine”, a explicat Adrian Streinu-Cercel, potrivit antena3.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: