Redactia.ro
Home » Sport » Doi campioni la natație au murit! Avionul în care erau s-a prăbușit

Doi campioni la natație au murit! Avionul în care erau s-a prăbușit

accident aviatic, Fabio Lombini, Roman Gioele Rossetti

Italia este în stare de șoc. Doi campioni la natație, Fabio Lombini și Roman Gioele Rossetti au murit într-un accident aviatic. Avionul în care erau s-a prăbușit.

Avionul ultraușor s-a prăbușit la câteva minute după decolare. Roman Gioele Rossetti (23 ani) era pilotul avionului și îl luase și pe prietenul său, în vârstă de 22 de ani la o plimbare. Tragedia s-a petrecut chiar pe aerodromul unei școli de pilotaj. Corriere dello Sport scrie că pompierii ajunși la fața locului au descoperit că avionul a luat foc la impactul cu solul. Cei doi sportivi postaseră imagini pe instagram înainte de a se urca la bordul avionului.

Trupurile tinerilor au fost găsite carbonizate. Agenția pentru securitatea zborurilor a anunțat că a deschis o anchetă pentru a afla motivele care au dus la producerea tragediei. Din primele investigații condițiile meteorologice erau foarte bune pentru zbor. Accidentul a avut loc între orașele Nettuno și Latina, cam la jumătatea distanței dintre Roma și Napoli. Avionul, deținut de tatăl lui Roman Gioel Rossetti a plecat de la școala de zbor Crazy Fly.

Lombini era campion național

Fabio Lombini, în vârstă de 22 de ani avea în palmares o medalie de argint la 200m liber la campionatele naționale. Participase și la Universiadă și la campionatele europene în bazin redus de la Copenhaga în 2017.

„Fabio era un sportiv talentat, care avea deja multe concursuri importante. Pe Gioele îl știu de mic, un copil inteligent, jovial, drăguț cu toată lumea. Era pasionat de multe sporturi, știam și de cea pentru pilotaj, știam că avea brevet, multe ore de zbor. Fabio nu ne informase că va merge cu avionul, ne-a spus doar să nu-l așteptăm la prânz. Acum nu se va mai întoarce, este o dramă care ne-a lăsat perplecși,” a declarat Paolo Barelli, președintele federației de natație din Italia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: