Redactia.ro
Home » Sport » Incredibil! A prevăzut sfârșitul lui Kobe Bryant încă din 2012: „Va muri într-un accident de elicopter”

Incredibil! A prevăzut sfârșitul lui Kobe Bryant încă din 2012: „Va muri într-un accident de elicopter”

Kobe Bryant

Kobe Bryant a murit. Vestea decesului jucătorului de baschet a zguduit întreaga planetă. Legenda NBA a sfârșit tragic într-un accident de elicopter, împreună cu fiica sa de 13 ani și alte 7 persoane.

Se pare că cineva i-a prevăzut sfârșitul starului NBA Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani.

Un utilizator Twitter a avut, în 2012, o postare în care a scris cum va muri Kobe Bryant. „Kobe va muri într-un accident de elicopter”, a scris acesta, în 2012. Postarea a devenit rapid virală pe rețelele de socializare, fiind în prezent distribuită de aproape 100.000 de oameni.

 

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant pe Twitter a fost unul emoționant. Acesta îl felicita pe LeBron James pentru că i-a depășit recordul de puncte înscrise în NBA.

 

Nu se ştie, în acest moment, care a fost cauza accidentului aviatic. La aflarea veştii, mii de fani s-au adunat să-i aducă lui Bryant un ultim omagiu la arena Staples Center din Los Angeles, acolo unde își joacă merciurile Lakers, echipa la care sportivul a evoluat întreaga lui carieră.

Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai apreciaţi şi mai iubiţi jucători din istoria recentă a baschetului american. În 2016, când s-a retras, avea al treilea cel mai bun scor din istoria NBA – a fost detronat cu doar o zi înaintea morţii sale, de LeBron James. În cei 20 de ani petrecuţi în baschetul profesionist a jucat doar pentru Los Angeles Lakers, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion.

În memoria sa, clubul de baschet Dallas Mavericks a anunțat că retrage tricoul cu numărul 24, purtat de Bryant în NBA, la Los Angeles Lakers. De asemenea, ceremonia de acordare a premiilor Grammy a început cu un moment de reculegere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: