Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Doi copii au fost puși în pericol pe marginea unei stânci. Ce au făcut părinții pentru o poză

Doi copii au fost puși în pericol pe marginea unei stânci. Ce au făcut părinții pentru o poză

GALERIE FOTO (2)

Doi copii au fost puși în pericol de  proprii părinți. Cei doi copii au fost puși pe marginea unei stânci, doar pentru a obține o banală fotografie. Însă, gestul a fost dus la extrem de părinți. 

 

Gestul inconștient al părinților

Doi copii au fost puși în pericol de părinți pentru o fotografie banală. Însp, gestul inconștient al părinților  a ajuns la alte extreme, după ce s-a aflat că stâncile pe care se aflau copiii erau predispuse să cadă.

Un bărbat din Marea Britanie a fost surprins în timp ce părea să pozeze doi copii mici care stăteau pe  marginea unei stânci de 45 de metri. Tatăl a fost văzut cum își plasa copiii pe marginea unui deal abrupt din West Bay, Dorsey, acolo unde stâncile erau predispuse să cadă.

Cu toate acestea, copilul părea să nu aibă mai mult de opt ani. Oamenii au fost șocați de poziția în care a fost pusă fetița să stea, și anume cu picioarele atârnate peste marginea stâncii. În peisaj este surprins și un băiat cu aspect mai tânăr care se uita în obiectivul camerei de pe care bărbatul făcea pozele. Gestul inconștient al bărbatului ar fi fost făcut pe coasta de sud-vest a Marii Britanii, în Dorset. Daily Mail scrie că în august, în acea zonă, a  avut loc o mare alunecare de teren.

Întreaga scenă nu a putut trece neobservată de Jake Lanning, ofițer adjunct al gărzii de coastă din West Bay, care a avut un cuvânt de spus.

„Coasta Jurasică este un loc frumos de venit și de vizitat și înțelegem dorința de a dori să surprindem acel moment perfect. Am văzut numeroase cazuri de-a lungul anilor de persoane și familii care își puneau riscul inutil, încercând să facă acea fotografie perfectă, dar aceste imagini reprezintă unul dintre cele mai severe exemple.”, a declarat ofițerul.

Gestul inconștient a fost surprins de niște pensionari

Bărbatul care a recurs la acest gest pentru o poză a fost zărit de niște pensionari. Bărbatul ar fi ignorat semnele de avertizare ridicate de garda de coastă și de consiliul local, care îndemnau publicul să nu stea prea aproape de marginea stâncii. Mai mult, semnalele de avertizare dădeau instrucțiuni clare cu privire la modul de a poza de pe stânca abruptă.

Cele trei persoane au putu fi observate de doi pensionari, Mazz Blehs, în vârstă de 57 de ani, o gospodină din Bournemouth, și soțul ei, care se aflau la plimbare.

„Soțul meu i-a văzut mai întâi cu binoclul și a spus„ uită-te la asta ”. Nu mi-a venit să cred. Bărbatul i-a poziționat pe tânăra fată și pe băiat pe marginea stâncii pentru fotografie. Avea chiar și picioarele atârnând peste margine.”, a mărturisit femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: