Redactia.ro
Home » Știri » Doi dintre criminalii de la Sibiu au fost prinși. Cine sunt cei care l-au asasinat pe Adrian Kreiner

Doi dintre criminalii de la Sibiu au fost prinși. Cine sunt cei care l-au asasinat pe Adrian Kreiner

GALERIE FOTO (5)

Autoritățile au făcut un anunț important în cazul omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, a cărui crimă a șocat comunitatea locală. Potrivit informațiilor furnizate de anchetatori, doi dintre cei trei presupuși criminali au fost localizați și prinși în străinătate.

UPDATE: Primele imagini cu asasinii din cazul Kreiner

Au apărut primele imagini cu criminali de la Sibiu. Ele au fost publicate în exclusivitate de Antena 3 CNN. În filmuleț se observă cum apar indivizii care se îndreaptă în grabă spre casa milionarului care a fost ucis de aceștia. În imagine se poate observa cum unul dintre ei ține în mănă un pistol

 

Cine sunt cei doi criminali prinși din cazul Kreiner

Primul dintre aceștia a fost identificat și capturat în Scoția, în timp ce cel de-al doilea a fost localizat în Irlanda de Nord. Cu toate acestea, încă nu se cunoaște nimic despre al treilea participant la această crimă. Cei trei au fost căutați intens după ce au fost eliberate mandate de arestare preventivă pentru omor, iar faptul că doi dintre ei au fost prinși reprezintă un pas semnificativ în investigație. Autoritățile continuă să lucreze pentru a aduce toți cei implicați în justiție și pentru a aduce liniștea familiei și comunității afectate de această tragică crimă.

Minae și Ghiță au ajuns pe mâinile polițiștilor

Marian Cristian Minae se află în prezent în Irlanda de Nord, în timp ce Laurențiu Ghiță a fost localizat în Scoția. Cu toate acestea, cel mai periculos dintre aceștia, Costinel Zuleam, rămâne în continuare în libertate, conform celor de la click.ro.

 

„Având în vedere cazul de talharie urmată de moartea victimei, sesizat Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, Centrul de Informare ți Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

În urma cooperarii polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Frantța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Româna a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

În cauză, polițiștii au informat Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecatorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventiva și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora”, arată comunicatul Poliției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: