Redactia.ro
Home » Sport » Doi fotbaliști de la CFR Cluj nu renunță la bani! Clubul are restanțe de 3 milioane de euro

Doi fotbaliști de la CFR Cluj nu renunță la bani! Clubul are restanțe de 3 milioane de euro

CFR Cluj, fcsb, cristi bălgrădean

Yacouba Sylla și Michael Pereira nu vor să renunțe la niciun leu. Aceștia refuză să semneze înțelegerea prin care nu ar fi plătiți în luna aprilie.

Oficialii clubului CFR Cluj i-au convins pe jucători să semneze o înțelegere prin care renunță deocamdată la salariul pe luna aprilie. Banii ar urma să-i primească doar dacă CFR se califică în grupele Europa League. Fotbaliștii mai au de primit se pare salariul pe luna martie dar și bonusurile de performanță. Singurii care au refuzat să semneze înțelegerea sunt Yacouba Sylla și Michael Pereira. Sylla a ajuns în România în 2019 și a semnat un contract pe 3 ani. Fotbalistul din Mali are un salariu de 13.000 de euro pe lună.

CFR se pregătește pentru meciul cu FCSB

CFR Cluj a câștigat ambele amicale pe care le-a jucat în această perioadă. A făcut instrucție cu Gaz Metan Mediaș, scor 6-1 și a învins-o cu 2-1 pe Hermannstadt. Echipa lui Dan Petrescu va juca în primul meci de la reluarea Ligii I cu FCSB. Duelul are loc duminică, la Cluj. Bogdan Mara a anunțat pe ce portar se vor baza în derby-ul cu FCSB.

„Bălgrădean va fi rezervă, sigur nu e nimeni mulțumit cu statutul de rezervă, dar Arla și-a câștigat postul de titular prin ce a făcut. Bălgrădean e jucătorul nostru, dar Arlauskis nu pleacă! Deocamdată e jucătorul nostru, sperăm ca el să rămână, încercăm să îl convingem. Acum depinde de ce oferte primește Arla, are o vârstă, trebuie să se gândească și la familie, dar noi sperăm să rămână. Ne dorim să câștigăm campionatul, să intrăm iar într-o grupă europeană, Europa League sau Champions League” a spus directorul sportiv al campioanei, Bogdan Mara.

În luna martie, portarul Cristi Bălgrădean a fost în centrul unui scandal uriaș. Acesta a semnat cu CFR Cluj, deși se afla încă sub contract cu FCSB. Apoi a fost băgat în șomaj tehnic de Gigi Becali, în momentul declarării stării de urgență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: