Redactia.ro
Home » Sport » Bogdan Vintilă, prima reacție despre plecarea lui Bălgrădean!

Bogdan Vintilă, prima reacție despre plecarea lui Bălgrădean!

Bogdan Vintilă, prima reacție

Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB a vorbit pentru prima dată despre plecarea lui Cristi Bălgrădean. Vintilă a declarat că nu îl va mai folosi pe portar în meciurile rămase.

Bogdan Vintilă a decis să nu se mai bazeze pe Bălgrădean, după ce portarul a semnat un contract cu CFR Cluj. În meciurile rămase, antrenorul este nevoit să se bazeze pe ceilalți doi portari, Vlad și Niga.

”Nu mi-a căzut bine cazul Bălgrădean. Dar nu vreau să dezvolt, mi-a trecut, vreau să mă axez pe echipă, pe jucători, pe ce avem de făcut. Am încredere totală în cei doi portari, în Vlad și în Niga. Nu e nicio problemă cu ei în poartă. Am stabilit de comun acord cu Bălgrădean că poate prelungi, că e la latitudinea lui. Când vrea să prelungească, să semneze. Asta e tot. Nu vreau să mai comentez”, a declarat Vintilă.

Gigi Becali tună și fulgeră

Gigi Becali nu poate trece peste ”trădarea” lui Bălgrădean. Portarul a semnat cu campioana CFR fără să-și anunțe echipa. Acum, finanțatorul echipei caută o modalitate de a scăpa de portar înainte de a-i expira contractul.

”Pe mine m-a deranjat că a apărat cu Botoșani. Asta m-a deranjat, i-au dat 100.000 de euro să fie blat. El a apărat cu Botoșani și a luat 100.000 de euro, nu asta înseamnă?”, a răbufnit Becali la Digi Sport.

FCSB-Craiova

Următorul meci pentru echipa antrenată de Vintilă este cel cu Craiova. Deși oltenii nu au reușit să câștige de 10 meciuri cu FCSB, Corneliu Papură este încrezător în șansele elevilor săi.

„Ne aşteaptă un meci important pentru clasament. Întâlnim FCSB, o echipă bună, iar pentru a reuşi un rezultat pozitiv trebuie să ne autodepăşim. Ce a fost înainte, că am pierdut zece meciuri cu FCSB, nu contează. Contează doar ce facem în cele 90 de minute. Trebuie să avem curaj şi personalitate, să nu ne speriem de un presing al adversarului. E abia etapa a doua din play-off, nu cred că va fi nimic jucat indiferent de ce se va întâmpla cu FCSB”, a spus Papură.

Citește și: Edi Iordănescu îl atacă pe Papură! „O plantă care creşte la marginea lacului”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: