Redactia.ro
Home » Sport » CFR Cluj a revenit la antrenamente! Cum a apărut Dan Petrescu

CFR Cluj a revenit la antrenamente! Cum a apărut Dan Petrescu

CFR Cluj, Dan Petrescu

Rând pe rând, echipele din Liga I își reiau antrenamentele. Miercuri, și CFR Cluj a revenit pe teren. Antrenorul, Dan Petrescu a oferit imaginea zilei.

Clujenii au început antrenamentele sub comanda lui Dan Petrescu, respectând noile reglementări impuse. Antrenorul campioanei a purtat o mască la care nu a renunțat nicio clipă. De altfel, Petrescu a fost foarte grijuliu în toată această perioadă. A rămas la Cluj și a locuit la un hotel. Înainte de a se reuni la baza de antrenament, toți jucătorii au fost testați pentru COVID 19.

“Respectând protocolul medical realizat de către FRF, conform ordinului nr. 565/13.05.2020 emis de Ministerul Tineretului şi Sportului, băieţii noştri au reînceput antrenamentele!”, au scris clujenii pe pagina de facebook.

Arlauskis nu a putut ajunge la echipă

Giedrius Arlauskis nu a fost prezent la reunirea echipei. Portarul nu a găsit nicio soluție de a ajunge în România.

“Lituania nu e o zonă roșie, dar dacă vine după 15 mai, s-ar putea să intre în carantină. Noi am încercat orice formulă să-l scoatem pe Arlauskis de acolo, dar n-am găsit, poate ar trebui să trimitem o mașină după el, până în Lituania. Am căutat bilete de avion, pentru el, nu am găsit nimic. Nici prin China nu găsești, au închis și acolo”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.

Antrenorul clujenilor are un nou secund. După plecarea lui Alin Minteuan, Petrescu l-a ales pe Costin Curelea (35 de ani), care era secundul lui Ilie Poenaru la Academica Clinceni.

Dan Petrescu, printre cei mai buni fundași din Anglia

Dan Petrescu a fost înclus zilele trecute de englezi într-un top al fundașilor cu cele mai multe pase decisive, în Premier League. În cei 8 ani pe care i-a petrecut în Anglia, antrenorul a dat 33 de pase decisive. Românul este depășit în acest top de Gary Neville (35), Andy Hinchcliffe/ Ian Harte (36), Graeme Le Saux (44) şi Leighton Baines (53).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: