Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu ar putea să-l piardă pe Omrani! Francezii au pus ochii pe el

Dan Petrescu ar putea să-l piardă pe Omrani! Francezii au pus ochii pe el

Dan Petrescu ar putea să-l piardă pe Omrani

Dan Petrescu ar putea să-l piardă pe Omrani. Atacantul celor de la CFR a ajuns în presa din Franța. Jurnaliștii au remarcat evoluția acestuia din ultima perioadă.

Jurnaliștii de la France Football au alcătuit un top al fotbaliștilor care ar putea juca în Ligue 1, iar Billel Omrani se regăsește printre aceștia. Atacantul de 26 de ani al celor de la CFR Cluj a fost remarcat datorită evoluției pe care a avut-o în ultimul sezon.

„Un alt om, un alt fotbalist. Billel Omrani s-a transformat în România, la CFR Cluj. Din 2016, a contribuit masiv la bunul mers al clubului. A câștigat două titluri, o Supercupă a României. A fost cel mai important om al CFR-ului în preliminariile europene, cu șase goluri în opt partide. Ajuns la maturitate, lansat în Ligue 1 de Bielsa, poate spera la mai mult acum”, scriu cei de la France Football.

Dan Petrescu ar putea să-l piardă pe Omrani

„La 26 de ani, mai are contract cu CFR până în 2021, iar valoarea sa de piață e cuprinsă între două și trei milioane! E gata de o reîntoarcere triumfatoare în Ligue 1?”, au mai scris francezii.

Atacantul a fost crescut la Academia celor de la Marseille. Între 2013-2014 a fost împrumutat la Arles-Avignon. În anul 2016, fosta campioană a Franței l-a cedat celor de la CFR Cluj. A muncit mult și a devenit încet, încet unul dintre oamenii de bază ai lui Dan Petrescu. În acest sezon a jucat în 38 de partide. A înscris 13 goluri și a avut patru pase decisive. Fotbalistul clujenilor este cotat în acest moment la 2,8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.
Selecționerul României, Mirel Rădoi spunea anul trecut că ar dori să-l naturalizeze pe Omrani, dar acesta are se pare alte planuri.

„Obiectivul meu suprem ar fi să mă alătur echipei naţionale a Algeriei. În fiecare zi mă antrenez, încerc să am cele mai bune statistici posibil pentru a atinge acest obiectiv”, a spus Omrani pentru africatopsports.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: