Redactia.ro
Home » Sport » Doi fotbaliști din Nigeria au fost răpiți! Se cere recompensă

Doi fotbaliști din Nigeria au fost răpiți! Se cere recompensă

Doi fotbaliști din Nigeria au fost răpiți

Doi fotbaliști din Nigeria au fost răpiți. S-a întâmplat săptămâna trecută. Răpitorii au cerut aproximativ 50.000 de euro pentru eliberarea ostaticilor.

Reprezentanții poliției din Nigeria au anunțat că fac eforturi pentru a-i găsi pe cei doi fotbaliști. Este vorba despre Dayo Ojo, component al echipei naţionale şi Benjamin Iluyomade. Răpitorii au luat legătura rapid cu familile celor doi sportivi și au cerut bani pentru a-i elibera. Jurnaliștii scriu că inițial suma a fost de 250.000 de euro. Familiile s-au plâns că nu au de unde să plătească o amenenea sumă. Răpitorii au revenit și au schimbat condițiile rapid. Au cerut doar 50.000 de euro. În Nigeria aceste cazuri sunt foarte des întâlnite. Vizați sunt sportivii sau diferite personalități.

Doi fotbaliști din Nigeria au fost răpiți!

Dayo Ojo şi Benjamin Iluyomade se aflau în mașină cu un alt coleg, Emmanuel James. Au fost opriți de mai mulți bărbați înarmați, care i-au urcat forțat într-un alt automobil. James a reușit să scape și a mers direct la poliție se scrie în comunicatul dat de cei de la Enyamba. Au mai fost și alți jucători care au trecut prin așa ceva de-a lungul timpului. John Obi Mikel, fostul jucător al lui Chelsea dar și Samson Siasia, fostul selecționer au trecut prin situații similare. Doar că în cazul lor le-au fost răpiți membrii ai familiei, pentru care s-a cerut recompensă.

Dayo Ojo, celebru în Nigeria

Dayo Ojo este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din Nigeria. În acest moment joacă la campioana Enyamba. Jucătorul de 25 de ani este component al naţionalei Nigeriei. A făcut parte din echipa care în 2018 a jucat finala Cupei Africii pe Naţiuni.

Loading...