Redactia.ro
Home » Știri » Doi francezi au fost scoși din apele Lacului Floreasca din București. Cine le-a sărit în ajutor și le-a salvat viața

Doi francezi au fost scoși din apele Lacului Floreasca din București. Cine le-a sărit în ajutor și le-a salvat viața

Doi bărbați au fost scoși din apele Lacului Floreasca din București. Cine le-a sărit în ajutor și le-a salvat viața

Doi bărbați, care ar fi francezi, au fost scoși din apele Lacului Floreasca din București. Iată ce s-a întâmplat cu ei și cine le-a sărit în ajutor, salvându-le viața.

Doi francezi au fost scoși din apele Lacului Floreasca din București. Cine le-a sărit în ajutor și le-a salvat viața

Cei doi bărbați ar avea aproximativ 30 de ani. Ar fi cetățeni francezi, conform surselor G4Media. Aceștia ar fi putut să moară după ce au căzut cu autoturismul de pe Podul Floreasca în lac azi dimineață, în jurul orei 7. Mașina lor s-a scufundat cu totul în apă, imediat ce a dărâmat gardul de beton, conform Antena 3 CNN.

Scafandrii au intervenit și i-au scos pe bărbați, astfel că victimele au fost duse la spitalul Floreasca unde au primit îngrijirile necesare. Erau conștiente, a transmis Libertatea.

„Au fost identificate două victime în exteriorul autoturismului, cărora li s-a acordat primul ajutor. Ulterior, au fost transportate la Spitalul Floreasca. Scafandrii efectuează verificări în interiorul autoturismului”, a anunțat ISUBucureşti-Ilfov.

La faţa locului au intervenit două autospeciale SMURD, o autospecială de stingere şi echipajul de scafandri, care au căutat alte posibile victime, iar autoturismul a fost scos din apă. Cele mai recente informații spun că accidentul s-a produs din cauza vitezei.

Brigada Rutieră a anunțat că a fost sesizată la numărul 112 în jurul orei 06.55, iar din informațiile preliminare, conducătorul mașinii care circula pe Calea Floreasca, dinspre bulevardul Mircea Eliade către strada Fabrica de Glucoză, nu a adaptat viteza la condițiile meteo-rutiere, a lovit un gard de protecție și „a plonjat în Lacul Floreasca”, a transmis Libertatea.

Doi bărbați au fost scoși din apele Lacului Floreasca din București. Cine le-a sărit în ajutor și le-a salvat viața
Foto: preluare Libertatea
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: