Redactia.ro
Home » Știri » Doi frați sunt căutați după ce au plecat la săniuș. Unul dintre ei a murit

Doi frați sunt căutați după ce au plecat la săniuș. Unul dintre ei a murit

Doi frați sunt căutați după ce au plecat la săniuș. Unul dintre ei a murit

Doi frați sunt căutați după ce au plecat la săniuș. Unul dintre ei a murit. Doi frați din comuna Hoghiz, județul Brașov, au fost căutați timp de mai multe ore, după ce au plecat la săniuș. Între timp unul dintre ei a fost găsit de autorități, dar a murit la scurt timp.

Doi frați sunt căutați după ce au plecat la săniuș. Unul dintre ei a murit

Conform Mediafax, poliția Brașov a precizat că cei doi copii în vârstă de 14 ani au plecat duminică, la joacă, și nu s-au mai întors. Familia celor doi a sesizat dispariția sunând la 112, în jurul orei 18.00. Este vorba despre doi frați vitregi, în vârstă de 14 ani, din satul Bogota Olteana, comuna Hoghiz.

S-au format echipe și s-au desfășurat activități de căutare pe raza localității Bogota, a localităților învecintae, precum și pe cursurile de apă a râului Bogota. În jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi frați a fost găsiti în albia râului Olt, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital„, spun reprezentanții Poliției Brașov.

Între timp autoritățile au declarat că minorul găsit în râul Olt a murit la spital. Zeci de polițiști, jandarmi și echipaje SMURD, precum și voluntari fac în continuare cercetări pentru a-i găsi și pe cel de-al doilea copil dispărut.

Citeste si:Ultima conversație a Cristinei Țopescu: „Mi se încleștează maxilarele”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini