Redactia.ro
Home » Știri » Doi israelieni, mobilizați la granița cu Fâșia Gaza, s-au căsătorit chiar pe frontul de luptă. Imagini inedite

Doi israelieni, mobilizați la granița cu Fâșia Gaza, s-au căsătorit chiar pe frontul de luptă. Imagini inedite

GALERIE FOTO (5)

Doi israelieni, mobilizați la granița cu Fâșia Gaza, s-au căsătorit chiar pe câmpul de luptă. Nunta lor a fost înconjurată de camarazi rezerviști. Iată detaliile!

Doi israelieni, mobilizați la granița cu Fâșia Gaza, s-au căsătorit chiar pe frontul de luptă

Inițial, nunta celor doi tineri era programată să aibă loc săptămâna trecută, dar a fost amânată din cauza ordinului de mobilizare la război, potrivit informațiilor furnizate de ynetnews.com.

În ciuda riscului reprezentat de rachete, tinerii au decis să nu amâne ceremonia lor nupțială, ci să o organizeze în interiorul unei baze militare, în zona în care au fost mobilizați, la granița cu Fâșia Gaza.

Imagini inedite

La acest moment special, alături de miri au fost și ceilalți rezerviști, iar atmosfera a fost marcată de momente pline de emoție, în care soldații au cântat, au sărit și au dansat.

Sursa foto: ynetnews.com

Petrecerea lor a fost întreruptă uneori de alarmele rachetelor, ceea ce i-a forțat pe participanți să se adăpostească. Cu toate acestea, imediat ce sirenele s-au oprit, militarii și-au reluat cu determinare dansul, chiar dacă mirele fusese deja desfășurat pe frontul de nord pentru a-și apăra țara.

„Mesajul meu este că viața pur și simplu triumfă – chiar și în momente ca acestea”, a spus tânăra mireasă.

Pe lângă nunta celor doi, alte nunți pe frontul de lută au fost surprinse în vreme de război. Iată câteva imagini emoționante surprinse pe rețelele sociale:

Sursa foto: ynetnews.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: