Redactia.ro
Home » Știri » Doi părinți din județul Vaslui au fost găsiți morți în curte, în același fel. Unul dintre copiii lor l-a găsit primul pe tată

Doi părinți din județul Vaslui au fost găsiți morți în curte, în același fel. Unul dintre copiii lor l-a găsit primul pe tată

Doi părinți din județul Vaslui au fost găsiți morți în curte, în același fel. Unul dintre copiii lor l-a găsit primul pe tată

Doi soți, părinții a doi copii, proveneau din județul Vaslui. Ei au fost găsiți morți în curte, în același fel. Copilul lor, de cinci ani, l-a găsit primul pe tată, apoi, la ceva timp, a fost găsită și mama. Iată ce bănuiesc polițiștii că s-ar fi întâmplat acolo.

Doi părinți din județul Vaslui au fost găsiți morți în curte, în același fel. Unul dintre copiii lor l-a găsit primul pe tată

Cazul vine din comuna Cepeşti, Vaslui, iar întreaga comunitate este acum șocată de cele întâmplate. Soții aveau 40 de ani, respectiv 30, și sunt părinții a trei copii.

Se pare că cei doi soți s-au certat, iar bărbatul a acuzat-o pe soția lui că l-a înșelat. Individul de 41 de ani nu s-a oprit doar la a face acuzații, ci ar fi ucis-o pe partenera lui într-o anexă a gospodăriei. Ulterior, și-ar fi luat și el viața, în același mod cumplit: prin spânzurare.

Unul dintre copii l-ar fi găsit primul pe tată, în curte. Au intrat pe fir și polițiștii la scurt timp după ce au fost alertați, iar o anchetă este acum în desfășurare așa cum cere procedura. Cadavrul femeii a fost găsit la câteva ore distanță. Iată ce a transmis ISU Vaslui.

La data de 27.07.2022, ora 12.25, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 40 ani, din Cepești, comuna Bogdănița, județul Vaslui, a fost găsit decedat (spânzurat), în curtea locuinței.

Ulterior, la ora 20.31, Poliția Municipiului Bârlad a fost din nou sesizată, cu privire la faptul că a fost găsită decedată, respectiv spânzurată, și soția bărbatului decedat (30 de ani), într-o  anexă din curtea locuinței.

Întrucât în cauză exista suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, urmând a fi efectuate cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs cele doua decese.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: