Redactia.ro
Home » Știri » Doi soți cu forme diferite de cancer au murit în aceeași zi. Copiii lor au rămas marcați. „Definiția sufletelor pereche”

Doi soți cu forme diferite de cancer au murit în aceeași zi. Copiii lor au rămas marcați. „Definiția sufletelor pereche”

Doi soți cu forme diferite de cancer au murit în aceeași zi. Copiii lor au rămas marcați. „Definiția sufletelor pereche”

Doi soți cu forme diferite de cancer au murit în aceeași zi, la câteva ore distanță. Copiii lor au rămas marcați, în timp ce unii au denumit acest fapt drept „definiția sufletelor pereche”.

Doi soți cu forme diferite de cancer au murit în aceeași zi. Copiii lor au rămas marcați. „Definiția sufletelor pereche”

Despre Steve și Wendi, care proveneau din SUA, s-a spus că au fost „suflete pereche” după ce soții au murit la 10 ore distanţă unul de altul, în același spital, după ce au pierdut amândoi lupta cu cancerul. Sufereau de forme diferite de cancer. Steve lupta de cinci ani cu acest diagnostic, în timp ce Wendy de mai puțin timp, potrivit unui comunicat al Serviciului de Ambulanță (EMS) din Yankton, unde lucra Steve.

Sora bărbatului decedat a spus că cei doi soți sufereau de forme diferite de cancer, însă nu a precizat care sunt acestea, conform Daily Mail.

Steve a fost angajat ca administrator în iunie 2009. Înainte de a veni la Yankton, Steve a fost paramedic în Cody, Wyoming și Parcul Național Yellowstone. Și-a început cariera de paramedic în San Diego, California.

Într-o altă întorsătură tristă a evenimentelor, soția lui Steve, Wendy Hawkins, a murit și ea în aceeași zi, vineri, 23 decembrie 2022, la vârsta de 52 de ani, după o scurtă luptă cu cancerul. Wendy a fost o soție și o mamă devotată care a rămas acasă pentru a-și crește cei trei copii, Brad, Mandi și Trent, care acum au peste 20 de ani.

Sursa: anunțul postat online pe EMS

Copiii celor doi soți au rămas marcați de dispariția lor, la câteva ore distanță. Unul dintre fii a spus că moartea părinților în aceeași zi a fost o „experiență șocantă”.

„Au fost părinți minunați și au avut foarte multă grijă de familie”, a spus Trenton Hawkins.

Sora lui Steve a scris într-o postare pe Facebook că Steve și Wendy sunt „adevărata definiție a sufletelor pereche”.

„Pentru ca copiii lor să-i piardă la o vârstă atât de fragedă, nici nu îmi pot imagina”, a mai precizat ea.

Rudele şi prietenii au organizat o strângere de fonduri pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: