Redactia.ro
Home » Știri » Doi tineri au descoperit „o colecție de oase” în podeaua casei. Nimeni nu știe ce e cu ele acolo

Doi tineri au descoperit „o colecție de oase” în podeaua casei. Nimeni nu știe ce e cu ele acolo

Truc genial! A lăsat un pahar cu apă în fața ușii înainte de a pleca de acasă. Ce s-a întâmplat

Un cuplu a avut parte de o experiență deosebită. Ei au găsit mai multe oase sub podeaua casei lor aflate în renovare și nimeni nu știe exact cum au ajuns acolo. Iată ce a relatat presa internațională despre această întâmplare.

Doi tineri au descoperit „o colecție de oase” sub podeaua casei lor. Nimeni nu știe ce e cu ele acolo

Tinerii de 24 de ani, care formează un cuplu, au mărturisit că au fost de-a dreptul șocați după ce au găsit o colecție de oase „dubioase” în timp ce își renovau casa, conform The Mirror. Îndrăgostiții din Ontario, Canada, erau pe punctul să încheie lucrările la prima lor casă cumpărată, când descoperirea i-a făcut să lase jos uneltele. S-a întâmplat în ziua când Ethan repara instalația electrică de sub podeaua casei când a dat pe neașteptate peste mai multe oase, iar unul anume era „ciudat de mare”. Oasele erau bine conservate și ar avea undeva la 130 de ani, se pare.

Imediat, s-au gândit care este treaba cu rămășițele și, mai ales, cum au ajuns acolo. Casa nu are subsol și nici căi de acces către acea zonă.

Cassidy a adăugat: „Am lăsat oasele acolo unde erau doar ca măsură de siguranță pentru a ne asigura că nu deranjăm nimic. Până în ziua de azi nu avem nicio idee despre cum ar fi ajuns oasele aici jos”.

În cele din urmă, tinerii au aflat despre ce tip de oase e vorba datorită unui arheolog al unei grădini zoologice.

„Unele erau în mod evident oase de rozătoare, dar a existat unul care era ciudat de mare, despre care aveam un semn de întrebare, despre el am aflat că era un os de lebădă”, a dezvăluit femeia. Tinerii au mai găsit în locuință și alte obiecte, printre care și numeroase ziare din anii 1960. Oricum ar fi, experiența a rămas în mintea lor și au povestit-o apropiaților cu entuziasm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: