Redactia.ro
Home » Știri » Doi tineri din Kiev s-au căsătorit în plin război: „Putem muri și am vrut doar să fim împreună”

Doi tineri din Kiev s-au căsătorit în plin război: „Putem muri și am vrut doar să fim împreună”

GALERIE FOTO (3) Doi tineri din Kiev s-au căsătorit în plin război

Doi tineri din Kiev s-au căsătorit în plin război. Joi dimineața, Rusia a atacat Ucraina, iar multe orașe au fost bombardate de militarii ruși. Printre zgomotele făcute de raidurile aeriene, Iarina Arieva și Sviatoslav Fursin au luat o decizie care, pentru unii ar putea fi de neînțeles. Dar pentru ei, acest lucru reprezenta totul. Cei doi tineri au decis să se căsătorească chiar în ziua în care Putin a început războiul în Ucraina.

Doi tineri din Kiev s-au căsătorit în plin război: „Putem muri și am vrut doar să fim împreună”

În ziua în care Vladimir Putin a ordonat atacul asupra Ucrainei, doi tineri din Kiev, au decis să-și unească destinele. Iarina Ariev și Sviatoslav Fursin s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu în mijlocul războiului. Cei doi aveau nunta programată în luna mai, dar după ce au auzit bombardamentele din partea Rusiei, aceștia au decis să se căsătorească. Gândul că ar putea muri, i-au determinat să își unească destinele.

Iarina și Sviatoslav s-au cunoscut în 2019, la protestele din centrul Kievului. Aceștia plănuiau să aibă o ceremonie de nuntă de neuitat, iar petrecerea era organizată la un restaurant, cu vedere la râul Nipru. Planurile celor doi au fost date peste cap după ce izbucirea războiului. „A fost foarte înfricoșător. Ar trebui să fie cel mai fericit moment din viața ta”, a spus Arieva, tânăra de 21 de ani care s-a căsătorit cu partenerul său la mănăstirea Sfântul Mihail din Kiev.

Iarina Arieva și Sviatoslav Fursin cuplul din Ucraina

Tinerii căsătoriți speră să aibă parte de o căsătorie așa cum și-au dorit

Partenerul Iarinei a declarat că își va apăra țara și va lupta pentru pământul ucrainean. „Situația este grea. Vom lupta pentru pământul nostru. Putem muri și am vrut doar să fim împreună înainte de toate astea”, a spus Sviatoslav Fursin. După ce s-au căsătorit, tinerii s-au pregătit să mergă la Centrul local de Apărarea Teritorială pentru a-și uni eforturile pentru apărarea țării. „Trebuie să ne apărăm țara. Trebuie să protejăm oamenii pe care îi iubim și pământul pe care trăim. Poate că vom merge să luptăm. Poate că vom ajuta cu altceva. Ei vor decide”, a mai spus tânăra.

Iarina a mărturisit că este foarte fericită alături de soțul ei, precizând că el este prietenul ei cel mai bun. Totodată, tânăra de 21 de ani speră ca într-o bună zi să aibă parte de o nuntă așa cum și-a dorit. „Sper doar că totul va merge normal și vom avea pământul nostru, ne vom păstra țara în siguranță și fericită fără ruși în ea„, a mai spus tânăra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: