Redactia.ro
Home » Monden » Doina Teodoru a recunoscut. Cum se înțeleg, de fapt, părinții ei cu chef Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru a recunoscut. Cum se înțeleg, de fapt, părinții ei cu chef Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și cuef Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale momentului. Cei doi se iubesc, în ciuda diferenței mari de vârstă și a gurilor rele, care nu le dau pace. Celebra actriță a vorbit și despre relația lui cu părinții săi, după ce s-a zvonit că aceștia nu l-ar accepta.

Doina Teodoru, adevărul despre relația părinților ei cu viitorul ginere

Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu se iubesc deja de ani buni și nu se mai ascund. Dacă la început erau ceva mai rezervați și destul de scump la vedere, acum știe toată lumea de povestea lor de iubire și nu mai au niciun motiv să se ferească.

Citește și: Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au separat după America Express 2023. Ce au făcut cât timp au stat unul fără altul

A circulat zvonul că familia celebrei actrițe de comedie nu ar fi de acord cu relația lor. Doina a vrut să se afle chiar de la ea cum stau lucrurile și a declarat că mama și tatăl ei au vorbit cu partenerul ei de viață și chiar se înțeleg bine, semn că nu îi deranjează faptul că este mult mai mare decât ea.

”Au vorbit, se înțeleg bine. E ok.”, a explicat Doina.

Doina și chef Scărlătescu, pregătiți să devină părinți

Deși mulți au comentat relația lor și au scos vorbe rele despre ei, Doina și Cătălin au dovedit că se iubesc și nu iau în seamă gurile rele. De curând, în cadrul unui interviu, Doina Teodoru a vorbit pentru prima dată despre căsătorie și copil.

Actrița a mărturisit că au în plan să facă un copil, dar nu grăbesc acest lucru. Dacă va fi să vină, ei sunt fericiți.

„Da, cred că o să fac un copil la un moment dat, de ce nu? Dar repet, dacă e să se întâmple bine, dacă nu, nu. Nu toate femeile trebuie să facă copii, suntem foarte mulţi pe planeta asta.”, a spus Doina Teodoru potrivit Fanatik.ro.

Cât despre căsătorie, Doina a spus că pentru ea contează prea puțin un act. Mărturisește că pentru ea nu este o realizare să îmbrace rochia de mireasă și este de părere că nu ai nevoie de o hârtie ca să ții un om lângă tine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: