Redactia.ro
Home » Monden » Doinița Oancea, mărturisiri despre motivul pentru care nu a devenit încă mamă: „Prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe…”

Doinița Oancea, mărturisiri despre motivul pentru care nu a devenit încă mamă: „Prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe…”

Doinița Oancea se numără printre cele mai apreciate actrițe din țara noastră, fiind foarte iubită de public. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie pozitivă, a câștigat din plin inimile spectatorilor săi prin activitatea sa profesională, fără să lase însă viața personală să interfereze cu cariera. A vorbit rar despre acest subiect, dar recent a dezvăluit care este cel mai mare regret al său.

Doinița Oancea, mărturisiri despre motivul pentru care nu a devenit încă mamă: „Prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe…”

Doinița Oancea este o prezență splendidă pe micile ecrane, atât atunci când dă viață personajelor sale, cât și atunci când este invitată în diferită emisiuni. Despre viața sa personală a vorbit puțin însă, preferând în schimb să fie cunoscută pentru activitatea sa profesională și diferitele proiecte în care este implicată.

În urmă cu un an, actrița și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și le-a dezvăluit că relația sa de cinci ani a ajuns la final. La 39 de ani nu și-a întemeiat încă o familie, iar acest lucru pare că și-a pus amprenta asupra sufletului său. Cu toate că nu are regrete în viață, a mărturisit că și-ar dori să devină mamă.

Doinița recunoaște că până acum a pus mai mult accentul pe evoluția sa profesională, motiv pentru care a preferat ca împlinire personale să vină de la sine. Indiferent de cât de mult își dorește să aibă un copil, nu și-a făcut niciodată din această bucurie un țel.

„De când mă știu, stau și mă gândesc ce regret am, dacă am vreunul… n-am. Dar încep să resimt, și anume faptul că peste o lună de zile fac 39 de ani. Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine. Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul. Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță. Adică am lăsat lucrurile cumva – lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie, nu știu ce. Probabil, prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe hai să întemeiem’, a declarat actrița pentru Cătălin Măruță.

Ce spune Doinița Oancea despre despărțirea de iubitul său

În momentul în care a dezvăluit că este o femeie singură, Doinița Oancea a preferat să nu ofere prea multe detalii despre relația sa. Motivele despărțirii au rămas private, cu toate că ulterior a explicat că nu a fost niciodată vorba de o ceartă sau o întâmplare nefericită.

Ea și iubitul său au realizat că au personalități diferite, care nu le permiteau să evolueze împreună în aceeași direcție.

„În cinci ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc.”, a povestit Doinița Oancea în trecut pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: