Redactia.ro
Home » Știri » Doliu fără margini în poliție. Bărbatul bătut crunt de un tânăr de 19 ani s-a stins

Doliu fără margini în poliție. Bărbatul bătut crunt de un tânăr de 19 ani s-a stins

A murit polițistul din Pitești care a fost agresat de un tânăr

La începutul lunii noiembrie, un tragic incident a avut loc în Pitești, marcând sfârșitul unei vieți dedicate serviciului public. Un polițist în vârstă de 55 de ani, agresat violent de către un tânăr în vârstă de 19 ani, a pierdut lupta cu viața pe patul de spital cu doar câteva ore în urmă. 

Societatea se confruntă acum cu consecințele acestei tragedii, iar justiția va trebui să își facă datoria în investigarea cazului și determinarea pedepsei corespunzătoare pentru tânărul agresor. Faptul că un membru al forțelor de ordine a fost ucis în exercitarea atribuțiilor sale aruncă o umbră grea asupra importanței menținerii securității și respectului pentru autoritate în comunitate.

A murit polițistul din Pitești care a fost agresat de un tânăr

Conflictul a izbucnit atunci când polițistul a atras atenția tânărului cu privire la faptul că acesta spărsese o sticlă de bere pe stradă. Însă, în loc să răspundă la intervenția polițistului tânărul, într-o explozie de furie, l-a atacat pe agent, aplicându-i lovituri crunte care au condus la intrarea acestuia în comă.

Imediat după incident, polițistul a fost transportat de urgență la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale menite să îi salveze viața. Cu toate acestea, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, medicii depunând eforturi substanțiale pentru a inversa declinul. După două săptămâni de luptă în spital, speranțele familiei că acesta își va reveni s-au spulberat în momentul în care polițistul a încetat din viață.

”C.S. în vârstă de 55 de ani, poliţist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă (…). Poliţistul i-a atras atenţia asupra comportamentului – act de vandalism în spaţiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moşoaia, l-a lovit în zona feţei, prin surprindere. În urma loviturii, poliţistul local a căzut şi a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconştient”, a transmis poliția.

Tânărul va fi cercetat pentru omor

Tânărul agresor, în vârstă de 19 ani, va fi supus unei anchete penale pentru lovituri cauzatoare de moarte. Conform informațiilor furnizate de către poliție, agresiunea a avut loc în urma unei simple admonestări din partea polițistului cu privire la comportamentul inconștient al tânărului.

Într-un acces de furie necontrolată, acesta și-a descărcat violența asupra polițistului, provocându-i leziuni care, din nefericire, au dus la pierderea vieții. În mod nefericit, acest eveniment tragic a pus capăt carierei și existenței acestui membru devotat al forțelor de ordine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: