Redactia.ro
Home » Monden » Doliu în familia Andei Adam. Soţul ei, devastat de durere! Bărbatul a anunţat decesul

Doliu în familia Andei Adam. Soţul ei, devastat de durere! Bărbatul a anunţat decesul

Anda Adam şi soţul ei, îndureraţi! Cumnatul artistei a murit! Fratele soțului ei Joseph Adam s-a stins din viață. Soțul cântăreţei și-a exprimat suferința printr-un mesaj.

Fratele lui Joseph Adam a murit subit, iar partenerul Andei este devastat de durere. Soțul Andei Adam trece printr-una dintre cele mai grele încercări ale vieții.

Cei doi fraţi se înţelegeau bine

Soţul Andei Adam a avut o relație foarte bună cu fratele său, motiv pentru care pierderea lui i-a stârnit multă durere în suflet. Însă, deși a murit, Joseph Adam a spus că îl păstrează în inima lui și își va aminti cu drag de el, de fiecare dată.

Joseph Adam și-a găsit puterea de a-și împărtăși suferința și cu fanii lui. Soțul artistei a postat o imagine cu fratele său și a transmis un mesaj dureros, în care a exprimat ce simte.

”Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprim durerea și tristețea mea pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpului meu frate. Chiar dacă trupul spu a plecat dintre noi, chipul lui rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a postat Joseph Adam pe Instagram.

Cine este Joseph Adam, soţul Andrei Adam?

Joseph Adam s-a născut în Paris și a locuit o perioadă în Elveția și Franța. Bărbatul a mai fost căsătorit și are o fetiță din acea relație. La sfârșitul anului 2022, s-a căsătorit cu Anda Adam și a preluat numele de familie al artistei.

A decis să ia numele cântăreței, deoarece soția lui este o persoană cunoscută, iar acest lucru îi este de folos.

Anda și Joseph Adam formează un cuplu din vara lui 2021. El este originar din Arad, dar a stat și în Elveţia, dar şi în Franţa o perioadă. În plus, acesta are numeroase afaceri în România.

Altfel, de-a lungul timpului, Anda Adam (43 de ani), s-a iubit cu Mihai Răduț, Stefan Nikolic sau Cătălin Țîră.

La un moment dat, Anda Adam a avut un schimb de replici cu Gina Pistol, care la vremea respectivă abia se despărțise de Mihai Răduț.

„Mihai a ieşit cu Anda Adam ca să se răzbune pe mine. Ea are numărul meu, putea să mă sune să-mi spună că iese cu Răduţ, să-mi ceară nişte sfaturi. Nu mi-a picat bine, îmi venea să le dau cu o sticlă în cap”, spunea Gina Pistol în urmă cu 10 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: