Redactia.ro
Home » TV » Doliu în familia Dolănescu: ”DUMNEZEU să odihnească sufletul mamei mele!”

Doliu în familia Dolănescu: ”DUMNEZEU să odihnească sufletul mamei mele!”

GALERIE FOTO (4) Doliu în familia Dolănescu: ”DUMNEZEU să odihnească sufletul mamei mele!"

Doliu în familia Dolănescu. Mama lui Ionuţ, fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, a murit. Indurerat, Ionuţ Petrescu a postat un mesaj în memoria mamei sale.

Doliu în familia Dolănescu: ”DUMNEZEU să odihnească sufletul mamei mele!"

”DUMNEZEU sa odihnească sufletul mamei mele in pace!
Astăzi a încetat din viață mama mea! Este dureros să pierzi o fiinţă dragă și în special pe cea datorită căreia exiști, MAMA! Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea ei, dar moartea a fost mai puternică şi ne-a smuls-o dintre noi. Nu am crescut lângă ea, nu am simțit iubirea ei ,dar ea mi -a dat viață , datorită ei exist! Nu o condamn,poate a avut un motiv ,doar că ceea ce speram ca în sfârșit să mă elucideze, s-a risipit. Am așteptat în zadar să îmi aducă acea liniște sufletească confirmându-mi ceea ce speram să aflu,dacă cel pe care îl consider eu este tatăl meu. Nu s-a intamplat asta și iată că astăzi a dovedit loialitatea cuvântului, adică a luat cu ea SECRETUL de o viață! Poate așa a fost să fie,poate chiar n-a putut sau nu a vrut să-mi spună știind că încalcă o promisiune, poate chiar n-a vrut să se afle. Numai Dumnezeu știe și doar El îmi poate desluși misterul. Probabil voi afla ,dar m-aș fi simțit altfel dacă chiar ea ,cea care mi-a dat viață mi-ar fi spus.O voi păstra în inima mea tot restul vieţii. Dumnezeu s-o ierte şi să-i primească sufletul în grădina sa!”, a notat devastat Ionuț Petrescu, cel care se îngrijește de ani buni de mormântul de la Bellu al lui Ion Dolănescu.

Doliu în familia Dolănescu: ”DUMNEZEU să odihnească sufletul mamei mele!"

Doliu în familia Dolănescu

După ani în care Dragoş şi Ionuţ Dolănescu s-au luptat pentru averea regretatului artist Ion Dolănescu, de mormântul acestuia se pare că are grijă un străin. Ani la rând, Ionuţ Petrescu a susţinut că Ion Dolănescu este tatăl său. Mama acestuia, Flori lucra în casa artistului ca menajeră. Dragoş a vorbit despre relaţia dintre ei:

”Eu nu vreau să vorbesc cu acest Ionuţ Petrescu. Nu-l bag în seamă. A vorbit numai prostii la adresa mea. A luat-o la fugă ca nebunul când m-a văzut la cimitir la tata în septembrie, când am fost în ţară. Îi vedeam doar capul printre morminte. Totuşi, i-am dat nişte bani fetei lui… Şi Ionuţ l-a cinstit de mai multe ori…”, a declarat Dragoş Dolănescu pentru click.ro

Doliu în familia Dolănescu: ”DUMNEZEU să odihnească sufletul mamei mele!"

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: