Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în familia interpretului de muzică populară Petre Petruse. Fiica sa a murit la vârsta de 42 de ani

Doliu în familia interpretului de muzică populară Petre Petruse. Fiica sa a murit la vârsta de 42 de ani

GALERIE FOTO (5) Doliu în familia interpretului de muzică populară Petre Petruse.

Doliu în familia interpretului de muzică populară Petre Petruse. Durere mare pentru celebrul artist. Fiica sa, Mihaela Schreiner a fost răpusă de o boală nemiloasă. Comisar de poliție la Comportamentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, dispariția Mihaelei i-a șocat pe membrii familiei și apropiații săi.

Doliu în familia interpretului de muzică populară Petre Petruse. Fiica sa a murit la vârsta de 42 de ani

Doliu în familia interpretului de muzică populară Petre Petruse. Celebrul artist trece prin momente cumplite, după ce fiica sa, în vârstă de 42 de ani, s-a stins din viață. Mihaela Schreiner, unul dintre cei mai apreciați polițiști din IPJ Bistrița-Năsăud, a plecat dintre noi. Mihaela era Comisar de poliție la Compartimentul de Analiză și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, fiind răpusă de o boală nemiloasă.

Vestea tragică a fost anunțată de familia polițistei pe rețelele de socializare. Conform acesteia, Mihaela va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă, 12 iunie, la ora 12.00, la Capela de la str. Târpiului. „Cu inima frântă de durere anunţăm trecerea la cele veşnice, mult prea repede, a dragei noastre Mihaela ( Mea) Petruse Schreiner, mamă, soţie, fiică, soră, lăsând un gol imens în sufletele noastre. Comisar de poliție la Compartimentul de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul IPJ BN a fost în slujba binelui în haina de poliţist, învăţându-ne ce înseamnă omenia, dreptatea, respectul pentru muncă, fiind iubită de toţi cei care au cunoscut-o.
Slujba de priveghi va avea loc vineri, 11 iunie, la ora 18, iar slujba de înmormântare, sâmbătă, 12 iunie, ora 12, la Capela de pe str. Tărpiului. Nu te vom uita niciodată. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Familia îndoliată

Mihaela, mândră că era polițistă

Boala cu care s-a luptat tot mai mult în ultimele luni a răpus-o pe Mihaela, lăsând-i în șoc pe membrii familiei și apropiații săi. Cei care au cunoscut-o, au trăit un adevărat șoc când a auzit teribila veste. Premiată în cadrul evenimentului Femeia Europeană, Mihaela Schreiner a avut numai cuvinte de laudă la adresa femeilor care practicau meseria sa. De asemenea, polițista spune că munca sa a fost întotdeauna una valoroasă. ”Munca mea a fost întotdeauna o muncă de elită în Poliția Română, orice conducere am avut în cariera mea de polițist a susținut activitatea de prevenire fără nicio problemă. Acum zece ani, când m-am angajat, erau mai puține femei ofițer, ulterior și-au găsit din ce în ce mai mult un loc în Poliția bistrițeană, aducând valoarea lor acestei meserii. Femeile sunt privite pozitiv, doamnele specialist își fac munca la un nivel profesionist. Femeilor puternice le-aș da sfatul să nu renunțe la educație. Eu sunt un mijlocitor între Poliție și comunitate”, declara Mihaela Schreiner.

La Facultatea de Sociologie, polițista a făcut parte din generația coordonată de Vasile Dâncu. În 2016, aceasta spune că nu s-a gândit la vremea aceea că va deveni polițistă, ba chiar a recunoscut că nu a fost atrasă de această meserie. „Sincer, n-am fost niciodată atrasă de meseria de polițist, nu m-am gândit niciodată că voi face carieă în această instituție, nu vedeam cum. Scoaterea acestor posturi la concurs a coincis cu o perioadă de modernizare a Poliției, care avea nevoie de specialiști pentru apropierea de comunitate. Prevenirea criminalității este unul dintre cele mai pro europene concepte. În 2006 am început un proiect de suflet, elevii voluntari ai Poliției. Profesia mea îmi dă posibilitatea să mă întâlnesc cu mii și mii de copii. Rețeta succesului profesional este entuziasmul, adaptarea are și ea un rol important”, mai spunea Mihaela. Deși a fost bolnavă, fiica interpretului de muzică populară a fost foarte discretă și implicată într-o serie de campanii de prevenție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: