Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea cinematografiei. Actorul Louie Anderson a murit la 68 de ani

Doliu în lumea cinematografiei. Actorul Louie Anderson a murit la 68 de ani

GALERIE FOTO (5) Actorul Louie Anderson a murit la 68 de ani

Doliu în lumea cinematografiei. Tot mai mulți actori au pierit dintre noi în ultima perioadă. Din păcate, comicul, regizorul și actorul Louie Anderson s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de Glenn Scwartz, publicistul său.

Doliu în lumea cinematografiei. Actorul Louie Anderson a murit la 68 de ani

Louie Anderson a fost considerat unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Acesta a murit la 68 de ani, din cauza unor complicații a cancerului. Anunțul trist a fost făcut de Glenn Schwartz, publicistul său. Cariera regizorului a durat mai bine de 40 de ani, vreme în care a susținut sute de show-uri de stand-up comedy și a apărut în zeci de filme. Creatorul serialului de desene animate „Viața cu Louie” a mai jucat și în serialul de televiziune comedie-dramă „Baskets”. Pentru rolul său din acest serial a luat un premiu Emmy, dar și alte două nominalizari. Serialul se baza pe copilăria lui Louie Anderson în orașul fictiv Cedar Knoll, Wisconsin, la începutul anilor 1960, deși Anderson era din Saint Paul, Minnesota. Pe lângă acest serial, Louie a fost apreciat de critici și pentru rolul din serialul „Baskets”.

Louie a fost internat intr-un spital din Las Vegas, fiind diagnosticat cu o formă de cancer, iar zilele trecute, purtătorul de cuvânt al acestuia anunțase că actorul primește tratament pentru limgom difuz cu celule B mari. Această formă de limfom este o afecțiune malignă care atacă limfocitele B. Louie Anderson avea probleme și cu kilogramele în plus. La începutul pandemiei de coronavirus, actorul cântărea 170 de kilograme, iar după a ținut un regim și a ajuns la 154 de kilograme. „Practic postul intermitent. Un minut mănânc, un minut nu mănânc. Apoi mănânc din nou. Îmi dau seama că în acest fel mănânc timp de 30 de minute din 60, adică jumătate. Încerc să ajung la 40/20, așa că nu mănânc timp 40 de minute și mănânc următoarele 20 de minute”, spunea actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: