Redactia.ro
Home » Știri » A murit Gaspard Ulliel. Actorul francez s-a stins din viață în urma unui accident de schi

A murit Gaspard Ulliel. Actorul francez s-a stins din viață în urma unui accident de schi

GALERIE FOTO (5) A murit Gaspard Ulliel

A murit Gaspard Ulliel. Cunoscutul actor francez s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani, în urma unui accident de schi în munții Alpi. Accidentul a avut loc pe 18 ianuarie, iar autoritățile au deschis o anchetă cu privire la cele întâmplate.

A murit Gaspard Ulliel. Actorul francez s-a stins din viață în urma unui accident de schi

Gaspard Ulliel, celebrul actor francez a murit la vârsta de 37 de ani, în urma unui accident de schi petrecut în munții Alpi. Câștigătorul a două premii César, a murit miercuri, 18 ianuarie. Acesta era cunoscut pe plan internațional pentru rolurile sale din „Hannibal Rising”, „A very long engagement” dar și pentru interpretarea creatorului de modă Yves Saint Laurent în filmul biografic „Saint Laurent”.

Actorul s-a rănit grav după ce s-a ciocnit de un alt schior la intersecția dintre două pise în stațiunea montană La Rosiere din departamentul Savoie din estul Franței. Autoritățile din Franța au anunțat că a fost deschisă o anchetă în cazul acestui accident tragic. Gaspard Ulliel a fost transportat de urgență la spital cu elicopterul, dar pronosticul medicilor a fost rezervat încă din momentul internării acestuia. „Victimă a unui accident de schi, Gaspard Ulliel a decedat miercuri”, a anunţat familia actorului, într-un scurt comunicat de presă transmis de agentul său redacției agenției France Presse

Premierul Franței, Jean Castex a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în memoria actorului. „Gaspard Ulliel a crescut cu cinematografia şi cinematografia a crescut odată cu el. Se iubeau la nebunie. Cu inima strânsă de durere vom revedea de acum înainte cele mai frumoase interpretări ale sale. Am pierdut un mare actor francez”.

Cine a fost Gaspard Ulliel

Gaspard nu era căsătorit, dar din 2013 trăita o poveste de dragoste alături de cântăreața și modelul Gaelle Pietri. Cei doi au împreună un băiețel, de numai șase ani. Gaspar Ulliel s-a făcut remarcat în lumea cinematografiei în 2002, la vârsta de 17 ani, când a jucat rolul principal în filmul „Embrassez qui vous voudrez”, regizat de Michel Blanc. Într-un interviu, acesta declara că nu s-a gândit că va deveni actor. „Nu am visat niciodată să fiu actor. Este ceva care a venit complet întâmplător, în urma unei întâlniri cu o agentă”, a spus regretatul actor.

Gaspard avea o cicatrice pe obraz, după ce, la vârsta de șase ani a fost mușcat de un câine. În 2003, Ulliel a apărut în filmul „Les Egares” al regizorului Andre Techine, alături de Emmanuelle Beart, iar peste doi ani, a jucat cu Audrey Tautou în filmul „Un long dimanche de fiancailles”/„A very long engagement”, regizată de cunoscutul cineast francez Jean-Pierre Jeunet.Acest rol i-a adus premiul Caesar pentru cea mai bună tânără speranța masculină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: