Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea filmului! Actorul din Game of Thrones s-a stins din viață

Doliu în lumea filmului! Actorul din Game of Thrones s-a stins din viață

Doliu uriaș în lumea sportului! A fost primul om din lume care a stabilit un record uluitor

Ian Gelder, cunoscut pentru rolul său ca Kevan Lannister în serialul „Game of Thrones”, a murit la vârsta de 74 de ani. Actorul, apreciat pentru talentul său și diversitatea rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul unei cariere îndelungate, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Contextul decesului

Ian Gelder a decedat luni, la cinci luni după ce a fost diagnosticat cu cancer la căile biliare. Vestea a fost confirmată de actorul Ben Daniels printr-o postare pe Instagram, în care l-a descris pe Gelder ca fiind un actor remarcabil, ce va fi profund regretat.

Cu o mare tristețe și o inimă grea ruptă într-un milion de bucăți, scriu această postare pentru a anunța dispariția iubitului meu soț și partener de viață, Ian Gelder. Ian a fost diagnosticat cu cancer de canale biliare în decembrie și ieri a murit la 13.07. Niciunul dintre noi nu avea idee că totul va fi atât de repede. El a fost rock-ul meu absolut și am fost parteneri de mai bine de 30 de ani. Dacă nu eram împreună, ne vorbeam în fiecare zi. A fost cea mai bună, mai generoasă și mai iubitoare ființă umană.

A fost un actor minunat și minunat și toți cei care au lucrat cu el au fost atinși de inima și lumina lui. Sincer, nu știu ce mă voi face fără el lângă mine. A făcut față bolii sale îngrozitoare cu atâta curaj, fără milă de sine. Vreodată. A fost remarcabil și îi va fi atât de dor. Această poză a fost făcută în perioada Crăciunului, după ce l-am scos din spital și, deși a trecut prin cele mai proaste trei săptămâni acolo, încă îi poți vedea bucuria și dragostea strălucind. Odihnește-te bine, dulcele mea Chianni.„, a scris pe rețelele sociale Ben Daniels.

Cine a fost Ian Gelder

De-a lungul decadelor, Ian Gelder a apărut în numeroase producții de televiziune și film, devenind cunoscut pentru roluri în seriale precum „Torchwood”, „His Dark Materials”, „Doctor Who”, „Snatch” și „The Bill”. În serialul „Game of Thrones”, a avut o prezență notabilă în cinci sezoane, interpretând personajul Kevan Lannister, fratele lui Tywin Lannister. Versatilitatea și performanțele sale actoricești au lăsat o amprentă semnificativă în lumea filmului și a televiziunii.

Ian Gelder a fost un actor britanic talentat, născut pe 3 iunie 1949, în Warwickshire, Anglia. Cariera sa impresionantă a cuprins atât producții teatrale, cât și roluri în film și televiziune. Pe scena teatrală, s-a remarcat în piese notabile precum „Edward II” și „King Lear”, dovedind o versatilitate aparte și un angajament puternic pentru arta sa.

Rolul său cel mai cunoscut rămâne însă cel al lui Kevan Lannister în popularul serial „Game of Thrones,” unde a jucat în cinci sezoane. Personajul său, fratele influentului Tywin Lannister, a fost portretizat cu sobrietate și măiestrie, lăsând o amprentă în universul acestui serial. De-a lungul carierei sale îndelungate, Ian Gelder a reușit să captiveze publicul cu interpretările sale diverse și puternice, fiind respectat pentru dedicarea și profesionalismul său în arta actoriei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: