Redactia.ro
Home » Monden » Doliu în lumea filmului. Un actor iubit de oamenii din întreaga lume s-a stins la 90 de ani

Doliu în lumea filmului. Un actor iubit de oamenii din întreaga lume s-a stins la 90 de ani

GALERIE FOTO (2) lumanre doliu

Doliu în lumea filmului! Un actor celebru, iubit de zeci de mii de oameni din întreaga lume, s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. Actorul a avut o carieră de succes, care s-a întins pe mai multe decenii și, de-a lungul carierei sale, a primit premii care au atestat contribuția sa semnificativă în lumea cinematografiei.

Doliu în lumea filmului! Un actor iubit de oamenii din întreaga lume s-a stins la 90 de ani

David McCallum s-a stins din viață recent, la vârsta de 90 de ani, în propria sa casă. A fost înconjurat de familie până în ultimele clipe ale vieții sale, iar cei apropiați au afirmat că a încetat din viață în mod natural, datorită vârstei înaintate. „A fost cel mai bun, cel mai cool, cel mai răbdător și mai iubitor tată. Întotdeauna a pus familia înaintea propriei persoane”, a declarat fiul actorului.

david mccallum
David McCallum

David McCallum a fost un actor britanic cunoscut pentru numeroasele sale roluri în film și televiziune. El s-a născut la 19 septembrie 1933 în Glasgow, Scoția. Unul dintre rolurile sale cele mai cunoscute a fost cel al agentului secret Illya Kuryakin în serialul TV The Man from U.N.C.L.E.” (1964-1968), care l-a consacrat pe plan internațional.

David McCallum a avut o carieră impresionantă

Pe lângă acest rol, David McCallum a avut numeroase alte apariții în filme și seriale TV. El a jucat în serialul NCIS” din 2003 până în 2021, interpretând rolul medicului legist Donald „Ducky” Mallard. A mai avut apariții în filme precum „The Great Escape” (1963) și The Great Train Robbery” (1979).

După NCIS”, McCallum și-a continuat cariera cu apariții în diverse proiecte, inclusiv seriale de televiziune și producții de teatru. El a demonstrat că este un actor foarte versatil și plăcut publicului. Cariera lui David McCallum a influențat și inspirat mulți actori și fani de-a lungul decadelor. El este recunoscut pentru talentul său actoricesc și pentru capacitatea de a interpreta o varietate de roluri cu succes. Așadar, contribuția lui David McCallum este una incontestabilă, iar fanii din întreaga lume deplâng moartea sa.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: