Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea filmului! Un celebru actor internațional s-a stins din viață

Doliu în lumea filmului! Un celebru actor internațional s-a stins din viață

GALERIE FOTO (2)

Doliu în lumea filmului! Un celebru actor internațional s-a stins din viață. Familia și apropiații sunt profund îndurerați. Fanilor actorului nu le-a venit să creadă că acesta s-a stins din viață.

Un actor celebru s-a stins din viață

Jack Ging, celebru pentru rolurile sale din seriale de succes precum The A Team și Hawaii Five-0, a murit acasă, în Los Angeles, la vârsta de 90 de ani. Actorul și-a pierdut viața pe data de 9 septembrie, în locuința sa din La Quinta, California. Pentru moment, cauza morții nu a fost făcută publică.

Jack Ging este celebrul la nivel internațional, fiind foarte iubit de toți cei care l-au urmărit atunci când a jucat în filme și seriale. Acesta a devenit cunoscut pentru rolul său ca generalul Harlan „Bull” Fulbright în The A Team de la NBC, dar a avut roluri în peste 50 de filme și seriale, având o carieră de peste patru decenii. Actorul a jucat în Mannix în anii 1960, în rolul Lt Dan Ives. A fost nelipsit și din ultimul sezon din Tales of Wells Fargo, atunci când a jucat alături de Dale Robertson și a jucat un rol în Hawaii Five-O.

Carieră de succes pe micile ecrane

Jack Ging are o carieră impresionantă. Acesta a jucat și în celebrele seriale The Twilight Zone, Perry Mason, Gunsmoke și The Million Dollar Man. De altfel, acesta a avut roluri în filme precum Sniper’s Ridge, Where the Red Fern Grows, Hang ‘Em High și High Plains Drifter. De asemenea, a apărut în Die Sister, Die, That Man Bolt și o serie de filme TV, inclusiv Terror in the Sky și The Disappearance of Flight 412. De precizat este faptul că înainte să fie actor, Jack a servit în Corpul Marin al SUA timp de patru ani, înainte de a fi eliberat onorabil. Ulteior, a jucat fotbal la un colegiu pentru Universitatea din Oklahoma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: