Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea fimului! A murit un actor iubit în România! Cu toții îl știam din „Tânăr și neliniștit” de la PRO TV

Doliu în lumea fimului! A murit un actor iubit în România! Cu toții îl știam din „Tânăr și neliniștit” de la PRO TV

Doliu în lumea fimului! A murit un actor iubit în România! Cu toții îl știam din „Tânăr și neliniștit” de la PRO TV. Iată detaliile!

Doliu în lumea fimului! A murit un actor iubit în România!

Vestea tragică a trecerii în neființă a actorului iubit de o lume întreagă, Billy Miller, cunoscut pentru prestațiile sale în seriale de succes precum „Tânăr și neliniștit” și „General Hospital” aduce multă tristețe în sufletele fanilor. La vârsta de 43 de ani, talentatul actor s-a stins din viață în urma unei lupte grele împotriva depresiei maniacale (bipolaritate), potrivit declarațiilor managerului său.

„Actorul se lupta cu depresia maniacală (bipolaritate)”, a transmis managerul lui Billy Miller, conform Variety.

Billy Miller, laureat al prestigiosului premiu Daytime Emmy, a fost un nume familiar în casele românilor, grație rolului său memorabil în serialul „Tânăr și neliniștit” („The Young and the Restless”). Managerul actorului a confirmat trista veste în ziua care ar fi trebuit să marcheze împlinirea vârstei de 44 de ani a lui Miller, aducând o umbră de tristețe în industria cinematografică și în inimile fanilor săi din întreaga lume.

Născut la data de 17 septembrie 1979, Billy Miller a crescut în Grand Prairie, Texas. De-a lungul copilăriei, el s-a confruntat cu o afecțiune rară numită tarsalgie, care a afectat cartilajul gleznelor sale. Cu toate acestea, a reușit să-și urmeze pasiunea pentru industria divertismentului și și-a început cariera ca model la agenția Wilhelmina.

Sursa foto: foxnews.com

Cu toții îl știam din „Tânăr și neliniștit” de la PRO TV

Debutul său în lumea telenovelelor a fost în rolul lui Richie Novak în serialul „All My Children”. Cu toate acestea, consacrarea sa a venit odată cu preluarea rolului lui Billy Abbott în „Tânăr și neliniștit”. Interpretarea sa de excepție în acest serial i-a adus trei premii Emmy, două pentru cel mai bun actor într-un serial dramatic și unul pentru cel mai bun actor într-un serial dramatic.

Cu toate că a părăsit serialul „Tânăr și neliniștit” în 2014, Billy Miller și-a continuat cariera strălucitoare în lumea serialelor. A interpretat rolurile lui Jason Morgan și Drew Cain în „General Hospital” și a fost actor principal în acest serial până în 2019. Ulterior, a apărut în cinci episoade ale serialului „Suits”, lăsând o amprentă inconfundabilă.

Pe lângă cele două seriale celebre, Billy Miller a avut și alte roluri notabile în seriale precum „NCIS”, „The Rookie”, „Truth Be Told”, „Major Crimes”, „CSI: Crime Scene Investigation”, „Castle” și „Enormous”. De asemenea, a strălucit și în industria cinematografică, jucând în filme remarcabile precum drama de război „American Sniper” din 2014, regizată de Clint Eastwood, și în filmul TV „Urban Cowboy” din 2016, regizat de Craig Brewer și cu Nathalie Kelley în rolul principal.

Tristețea adâncă provocată de moartea lui Billy Miller a fost resimțită și exprimată de colegii săi de breaslă, cuvintele de apreciere venind din partea actriței Eileen Davidson:

„Sunt atât de tristă să aud de moartea lui Billy Miller. Farmecul său contagios și căldura lui au lăsat impresii de durată asupra tuturor celor care am fost suficient de norocoși să-l avem în viața noastră. Îmi va lipsi zâmbetul lui răutăcios. Te iubesc, Billy”, a scris actrița Eileen Davidson pe X.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: