Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea internațională a filmului! Din păcate, o mare stea s-a stins

Doliu în lumea internațională a filmului! Din păcate, o mare stea s-a stins

GALERIE FOTO (2) Doliu uriaș! A murit unul dintre cei mai mari campioni din România la doar 35 de ani

În ultima vreme au plecat dintre noi o mulțime de personalități, oameni care au scris istorie în domeniul lor de activitate și au lăsat în urmă numai amintiri plăcute. Aflăm acum că s-a mai stins o stea din lumea internațională a filmului, când nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Cu toții îl știm din filmele celebre în care a jucat.

Doliu în lumea actorilor

Lumea internațională a filmului a mai pierdut o legendă. Actorul american Robert Blake, cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat în „Baretta” și în filmul „Cu sânge rece”, s-a stins din viață la venerabila vârstă de 89 de ani. Moartea sa a venit ca un fulger pentru toată lumea, pentru că în ultima perioadă nu dădea semne că se simte rău și chiar era mai plin de viață.

 

Totuși, familia se aștepta la tot ce e mai rău, ținând cont că  Robert Blake avea o vârstă înaintată. Anunțul său a fost făcut chiar de către nepoata lui, care nu a oferit prea multe detalii despre cele întâmplate, pentru că toată familia este șocată. De la reprezentantul său aflăm că a murit încojurat de toți cei dragi, în liniște, chiar în casa lui din Los Angeles.

„A murit liniștit, înconjurat de familie, în Los Angeles”, potrivit unei declarații a reprezentantului său.

A fost un actor impresionant, care și-a început cariera încă de la vârsta de 5 ani, când a avut primul casting. A avut parte de multe reușite de-a lungul anilor, dar serialul „Baretta”, difuzat între 1975 și 1978, i-a adus actorului un Emmy, acordat pentru interpretarea de excepție a detectivului Tony Baretta.

Robert Blake a fost arestat

Actorul a avut o viață artistică plină de reușite, dar a mai trecut și prin drame mari. Robert Blake este cunoscut pentru faptul că a fost închis câteva luni bune, pe motiv că și-ar fi ucis cea de-a doua soție. Pe 4 mai 2001, Blake și cea de-a doua soție a sa, Bakley, au ieșit la cină la restaurantul italian Vitello’s din Studio City, California.

Bărbatul s-a întors puțin în restaurant și, când a revenit la mașină, soția lui zăcea fără suflare. Poliția a luat atunci în calcul mai mulți suspecți, dar Blake a fost principalul. Astfel, a fost închis timp de câteva luni, până când a reușit să își dovedească nevinovăția în fața autorităților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: